Don't Miss

Ce oferte ne mai propun agentiile de turism pentru acest sezon

By on august 3, 2014

Dacă anii trecuţi agenţiile de turism aveau o paletă foarte largă de destinaţii pentru turiştii români, în ultimii doi ani acestea şi-au restrîns din portofolii concentrându-se mai mult pe destinaţiile cerute pe piaţa. Astfel, din ce în ce mai multe agenţii de turism îşi focusează activitatea pe găsirea de oferte turistice promoţionale pentru turiştii cu venituri medii.

Pornind de la acest aspect, agenţiile au pregătit pentru acest sezon estival oferte Bulgaria şi România care să atragă cât mai mulţi turişti. Agenţiile au luat deja contact cu hotelierii de pe litoralul vecin şi în parteneriat, au pregătit oferte speciale pentru turiştii români pentru litoral Bulgaria. Asta pentru că hotelierii de pe litoralul vecin au anunţat că vor oferi turiştilor români cele mai bune oferte mizând foarte mult pe turiştii din România. Ca şi anii anteriori, aceştia aşteaptă un flux mare de turişti români pentru că s-au dovedit a fi cei mai numeroşi vizitatori în Bulgaria, unul din patru turişti fiind român. De asemenea, potrivit statisticilor, aproximativ un milion de români au vizitat ţara vecină anul trecut.

Totuşi operatorii din domeniu nu renunţă la litoralul românesc, pentru care au pregătit oferte tentante. Şi asta pentru că anul trecut, în plină criză financiară, numărul turiştilor de pe litoral a crescut faţă de alţi ani. Motivul este acela că românii nu şi-au mai permis vacanţa scumpe sau destinaţii costisitoare şi au regândit varianta unei vacanţe în ţară. Pentru a se menţine pe direcţia ascendentă, hotelierii susţin că vor păstra tarifele din 2011 şi în acest sezon estival şi au promis oferte speciale pentru litoralul românesc, cu accent pe oferte Mamaia, fiind staţiunea cea mai căutată şi apreciată de turiştii români.

Agenţiile au publicat deja ofertele speciale pe propriile site-uri, oferte incluse în programul „Înscrieri timpurii“, program demarat în parteneriat cu hotelierii şi care presupune vacanţe de vară cu până la 30% mai ieftine.

About Diana Sandu