Don't Miss

Ce mancam si ce nu mancam

By on august 6, 2015
mancare

Nu este cel mai potrivit titlu pentru articol, pentru ca nu vreau sa prezit un ghid de alimentatie sanatoasa, care in ziua de azi s-ar rezuma la a nu manca nimic, probabil. Se refera mai mult la atitudinea oamenilor fata de ce mananca altii, indeosebi atitudinea noastra, care suntem mai incuiati din nastere (personal, vazand diverse lucruri si citind anumite informatii, am scapat de lacatul ala pus aiurea, cel putin pana acum nu am sesizat probleme).

Mancam pasari, in principal se prefera gaina. Se mananca si rate, curci, pauni, gaste si alte oratanii, de ce nu si porumbei sau vrabii? Mancam carne de oaie, de vita, de porc, de iepure, etc. Asa-i ca nu e nicio problema cu asta? Carnea e gustoasa in orice mod ai prepara-o, asta daca stii sa gatesti.

La animalele astea nu se gandeste nimeni cand le mananca, dar cand un restaurant a adaugat pe meniu friptura de veverita, pe unii i-a ars la cur stirea si s-au agatat de lustra, indignati pana la vecinul de deasupra. “Saracele veverite, uite ce le fac barbarii astia” – se gandeste vreunul ce tocmai isi suge degetele pline de grasime de la friptura, facandu-si siesta.

Veveritele sunt dragalase si nu trebuie mancate… Si mie imi place privirea blajina a vacii, dar parca in farfurie arata si mai bine. Nu va e mila de micutii hamsii cand ii devorati cu pofta? Introducerea in meniu a veveritelor la respectivul restaurant din Scotia este o urmare a deciziei de miscorare a numarului de veverite gri din teritoriu, ce ameninta veveritele rosii.

Foarte bine din partea mea, pariez ca e si foarte gustos. In imaginea atasata postului este o veverita gatita cu garnitura de cartofi.

About Diana Sandu