Don't Miss

Ce este turismul dentar?

By on ianuarie 4, 2018
Turism dentar

Romania in ultimii ani a fost una dintre tarile in care se practica turismul dentar. Vacanta initiala de relaxare si o vizita la stomatolog pentru cateva modificari. Acesta se practica din cauza preturilor mici care se redau in Romania. Iar turisti straini cat si romani aflati in afara la munca vin in tara pentru o vacanta placuta si dau o fuga si la dentist. Se cauta tratamentele complexe care in afara tari costa cateva zeci de mii de euro. In schimb in Romania preturile sunt si cu 80% mai mici decat cele practicate in afara. In primu rand se apreciaza si calitate serviciilor prestate de catre stomatologi nostri care au progresat cu ajutor cursurilor de specializare mai avansate decat cele care se practicau acum multi ani. Cele mai cautate sunt coroanele ceramic pe suport de zirconiu. Alte tari care practica turismul dentar sunt Bulgaria si Ungaria care au aproape aceleasi preturi care le practica si stomatologi romani.

Reducerile foarte mari si vacantele ieftine ii atrag pe turisti straini care in ciuda faptului ca au salari de 10 ori mai mari ca in Romania tot vor calitate la pret foarte mic. In jur de 15 – 20 % din clientii anuali sunt straini. O cifra foarte importanta pentru Romania care va creste cu timpul. Alte servicii prestate de romani sunt estetica dentara, protetica dentara, parodontologia si chirurgia orala. Operatii foarte scumpe in alte tari europene dar ieftine la noi. Estetica dentara este procesul cunoscut pentru albirea dintilor. Este nevoie de minim 2 programari la medicul stomatolog. In prima faza se va face proteza mandibulei pacientului pentru a cunoaste dimensiunile danturi etc. La cea de-a doua sedinta aceasta se aplica pe pacient iar daca functioneaza va explica toate procesele de albire pacientului.

Si dumneavoastra puteti face turism dentar, cu un minim de cost aveti si o vacanta placuta si o dantura excelenta. Distractie , relaxare si imfrumusetare in 2 timpi si 3miscari.

About Diana Sandu