Don't Miss

Ce este # GiveMe20?

By on iulie 23, 2020

Initiativa # GiveMe20 solicita adolescentilor sa creeze si sa decoreze o caseta # GiveMe20 care contine amintiri si mesaje care pot fi folosite pentru a ridica in timpul unei perioade de ganduri intunecate, precum si informatii de contact, pentru a aminti cine va solicita ajutorul.

„# GiveMe20 este o oportunitate pentru noi de a le oferi instrumente, ganduri, amintiri si vise pentru a le duce prin momente intunecate”, spune Wilson. „# GiveMe20 a inceput un fel de promisiune prin care le-a cerut copiilor sa le promita ca, daca se vor gasi intr-un moment intunecat, vor pasi inapoi si se vor concentra pe amintirea lor pentru ceea ce trebuie sa traiasca, mai degraba decat sa caute o modalitate de a-si incheia viata. .“

Pe masura ce adolescentii isi creeaza casutele, participa la activitati multiple care au ca rezultat anecdote si amintiri despre lucrurile bune din viata lor. Aceasta include scrierea a ceea ce iubesc, trebuie sa traiasca si oamenii pentru care se angajeaza sa ajunga in orice moment intunecat.

„Speram ca cuplarea unei clase in persoana cu o cutie de momente si obiecte pretuite pe care le pot avea in mana le va oferi copiilor instrumentele de care au nevoie pentru a trece prin 20 de minute de intuneric si pentru a gasi lumina”, spune Harrell.

# GiveMe20 se straduieste sa puna instrumentele adecvate in mainile adolescentilor, pentru a putea face fata stresului, anxietatii si altor presiuni care pot induce ganduri intunecate. Aceste cutii servesc ca o amintire a tuturor lucrurilor minunate si a oamenilor din viata lor pentru care merita sa traiasca.

„La aproximativ 50% dintre persoanele care incearca sa se sinucida, nu exista o afectiune de sanatate mentala cunoscuta”, spune Burgess. „Trebuie sa fim foarte constienti de nimeni din jurul nostru si sa avem aceasta legatura si comunicare cu oamenii pentru a ajuta si a oferi sprijin.”

About Diana Sandu