Don't Miss

Ce cumparam pentru autoturismele din celelalte clase?

By on august 1, 2017
Autoturisme

Blue Dynamic – Posesorii masinilor produse si comercializate in ultimii ani aleg acesti acumulatori pentru a inlocui bateriile din fabricatie. Acest lucru se intampla datorita valorilor excelente ale capacitatii, ale perioadei de viata. Sa nu uitam usurinta pornirii la rece si siguranta bine cunoscuta. Indiferent de exigentele ridicate, aceste baterii vor face fata cu brio. De asemenea, durata de viata este prelungita prin implementarea grilei noi de tip Power Frame.

Rezultate extraordinare in circumstante dificile

Silver Dynamic – Am lasat la sfarsit varful acestei game de baterii varta, pentru un scop – cerintele producatorilor internationali de autoturisme sunt efectiv depasite de acest produs ce se remarca prin alimentarea fiabiala, siguranta pornirii la rece in absolut orice conditii prin Power Frame-ul cu care deja Varta ne-a obisnuit. Ar fi de prisos sa amintim si rezervele deosebite de capacitate, faptul ca poate face fata cu usurinta unui numar foarte mare de consumatori. Este optim pentru motoarele de tip diesel.

Toate aceste trei mari componente ale gamei de succes Varta Dynamic sunt disponibile acum in magazinele de profil – fiecare produs va avea caracteristici tehnice si un review util. Inca ceva …”Probleme cu tensiunea? Rezolvam noi!”

About Diana Sandu