Don't Miss

In ce conditii sunt efectuate lucrarile de constructii?

By on noiembrie 18, 2016
lucrari-de-constructii

Standardele de constructie au fost si continua sa fie o problema seminificativa, mai ales cand vine vorba de a alege pretul corect pentru manopera constructii. Cele mai multe defecte in manoperele de constructii sunt datorate uneia sau mai multor erori umane. Cu alte cuvinte, putem spune ca o eroare umana s-a produs din cauza unei performante reduse in constructia unei cladiri. Componentele cheie in atingerea standardelor dorite in constructie sunt manopera si materialele utilizate.

Depind firmele de constructii de anumite legi?

Potrivit regulamentelor de constructie actuale, fiecare lucrare de constructie trebuie sa se efectueze cu materialele necesare si intr-un mediu adecvat de munca. Cu alte cuvinte, angajatorii sunt obligati sa ofere cele mai bune conditii de munca pentru angajator. Exista multe firme de constructii in Romania care pot prelua orice proiect European, executandu-l cu succes. Cu toate acestea, datoria clientilor este sa se intereseze de felul in care lucreaza o anumita companie, ce tip de materiale folosesc, ce conditii ofera angajatotilor si nu in ultimul rand, manopera de constructii.

Exista, de asemenea, cadre juridice privind plasarea produselor pentru piata de constructii pe care toate companiile trebuie sa la verifice. Inainte ce aceste produse sa poata fi comercializate pe piata romaneasca, ele trebuie sa fie testate si examinate de catre autoritatile in masura sa ofere un certificat valabil. Calitatea unui produs este un lucru extrem de important, insa trebuie tinut cont si de rezistenta acestuia in conditiile climatice prezente, durata de viata, riscul deteriorarii premature si asa mai departe.

Multe firme de constructii neglijeaza aceste aspecte pentru a economisii bani, insa majoritatea se lovesc de probleme importante odata ce incep un anumit proiect. Pentru a oferi o manopera constructii perfecta, firma respectiva trebuie sa tina cont de doua lucruri esentiale: calitatea materialelor si felul in care isi desfasuara muncitorii activitatea.

O alta lege prevede faptul ca fiecare lucrare de constructie trebuie sa se desfasuare cu materiale adecvate care:

– Sunt potrivite circumstantelor in care sunt folosite

– Sunt combinate si preparate corespunzator

– Sunt aplicate, folosite sau fixate in asa fel incat sa indeplineasca functiile pentru care au fost fabricate.

Acestea fiind spuse, acum nu ne mai ramane decat sa alegem firma de constructii potrivita

About Diana Sandu