Don't Miss

Ce carucioare alegem pentru copilasi?

By on martie 19, 2017
Carucior

Pentru parintii care sunt doar la primul copilas, au nevoie inca de ajutor si de sfaturi ca sa ofere ce au nevoie copilasii. Prima dilema este alegerea caruciorului ideal pentru bebelus. Cum sa alegeti dintre gama larga de carucioare, cel ideal pentru nevoile micutiilor?

Va oferim cateva sfaturi folositoare, ca sa alegeti caruciorul potrivit din toate punctele de vedere.

1. In primul rand, alegeti un carucior potrivit inca de la primele zile ale copilasului. Cum nou-nascutii trebuie sa stea in pozitie orizontala, optati pentru un carucior tip landou.

2. Inca de la primele zile, copilasii au nevoie de confort si de siguranta sporita. Cum copilasii nu sunt in carucior doar la plimbari, ci si dorm sau se joaca in carucior, este esential ca timpul petrecut sa fie placut si sa puteti fi pedeplin siguri de siguranta lor.

3. Alegeti doar un model dotat cu bara si cu centura de siguranta. Pentru confort algeti carucior cu spatar si suport de picioare ajustabil. Pentru un confort sporit optati pentru o perna ergonomica, pentru un sezut mai confortabil.

4. Rotile caruciorului trebuie sa fie pivotante, dotate cu sistem de franare si cu sistem de amortizare soc. Astfel caruciorul devine usor de manevrat, este prevenita resturnarea accidentala si plimbarile vor fi o experienta placuta pe orice tip de teren.

5. Materialul caruciorului trebuie sa fie antialergic, pentru ca sanatatea copilasiilor sa nu fie pusa in pericol. Este de preferat ca husa caruciorului sa fie detasabila, astfel sa o puteti spala.

Cum este un carucior pe termen lung?

Daca doriti un carucior potrivit pentru nou-nascuti dar si pentru copilasi mai mari, alegeti carucioare 3 in 1. Cu ajutorul acestor carucioare puteti sa si economisiti, deoarece sunt alcatuiti dintr-un landou, scaun auto si dintr-un carucior sport. Astfel este de ajuns sa cumparati doar un singur carucior, ca sa puteti oferi de tot ce au nevoie copilasii.

About Diana Sandu