Don't Miss

Ce accesorii cumparam pentru bicicleta personala?

By on mai 12, 2015
schimbator de viteze biciclete

Relaxarea in aer liber este fara indoiala una dintre manierele inedite de petrecere a timpului liber, iar majoritatea oamenilor se indreapta in astfel de momente catre echipamentele binecunoscute, precum bicicletele sau tricicletele. In ultimul timp s-a constatat o crestere majora a numarului de ciclisti novice, acestia fiind din ce in ce mai prezenti in cadrul evenimentelor de specialitate. Bineinteles, chiar daca nivelul profesional nu este unul de amploare, echipamentul trebuie sa fie complet in momentul in care plecati intr-o drumetie.

Pe piata exista foarte multe modele de schimbatoare de viteze, Shimano fiind unul dintre brandurile de renume din aceasta industrie competitiva. Tehnologia adusa in prim plan poarta numele de SIS, avand in vedere faptul ca exploreaza o modificare indexata a pragului vitezelor. Fara indoiala, pentru mai multa flexibilitate veti dori sa optati pentru modelele care se pliaza pe doua degete. Este foarte importanta compatibilitatea acestor schimbatoare cu variante de frane care sa provina tot din cadrul unor branduri de renume, precum V-Brake. Dupa cum am mentionat mai devreme, popularitatea unor astfel de magazine este sustinuta si de aportul financiar pe care il investesc ciclistii profesionisti, iar din aceasta cauza exista companii comerciale care isi desfasoara activitatea in mediul online, precum Perfect Bike. Ele aduc in prim plan o serie de variante accesibile ca pret, obiectivul final fiind adaptabilitatea pe orice tip de resurse financiare disponibile.

Persoanele care doresc sa isi achizitioneze un astfel de produs trebuie sa tina cont de specificatiile aduse in prim plan de un schimbator de viteze biciclete, deoarece investitiile trebuie sa fie in conformitate cu nevoile dumneavoastra. Produsele comercializate se raporteaza in mod uzual la bicicletele care sunt folosite spre o directie recreationala, care nu trebuie sa sustina o viteza superioara si implicit, un anumit nivel de performanta. Pedalatul lejer este unul dintre avantajele considerabile pe care le ofera un astfel de model, plimbatul cu bicicleta devenind una dintre modalitatile preferate de miscare in aer liber.

Un alt model interesant pentru pasionatii de ciclism este reprezentat de Rapid Fire, o varianta care impresioneaza in aceeasi masura prin design si pret. Acesta functioneaza pe baza unui principiu automatizat, schimbarea vitezelor realizandu-se prin intermediul unui buton de actionare. Prin intermediul acestei componente oscileaza pragul vitezei alese, avantajul semnificativ fiind faptul ca nu trebuie sa ridicati mana de pe ghidon in momentul in care modificati rapiditatea deplasarii. Acest model este o alternativa fiabila ca pret si calitate, fiind special configurata pentru toate categoriile de ciclisiti, atat pentru novice, dar si pentru cei care ating un nivel sporit de performanta.

About Diana Sandu