Don't Miss

Cateva noutati despre iPhone 8

By on octombrie 1, 2017
iPhone 8

Este oare posibil ca iPhone 8 sa suporte capacitatea dubla de stocare a celor mai noi produse Apple de pe piata? Se pare ca ultimele zvonuri in domeniu par sa tinteasca catre asa ceva.

Dupa o sursa anonima din presa japoneza, umbla vorba ca Apple va scoate pe piata modelul iPhone 8 cu trei capacitati diferite de stocare. In prezent sunt disponibile doar doua variante la produsele lansate pana acum si anume cea de 16 Gb si cea de 32 Gb. Al treilea model ar urma sa aibe o capacitate de 64 Gb, egaland astfel capacitatea de stocare a iPad-ului de prima generatie.

Au mai existat in trecut teste facute de iPhone cu produse cu capacitate mai mare, insa niciuna dintre acestea nu au ajuns vreodata pe piata. Unul dintre exemple este blogul chinezesc MIG Gadget care a afisat fotografii si informatii despre un iPhone 8 proptotip cu 64Gb capacitate, despre care sustin ca a fost produs dupa indelungate procese, inainte de aparitia pe piata a iPhone 7. Asadar nu ne surprinde revenirea in atentia publicului a acestor informatii acum ca lansarea iPhone 8 se incheie.

Un lucru este clar: Apple este capabil sa inglobeze un hard de 64Gb pe iPhone 8, din simplul motiv ca a facut-o cu un device chiar mai mic ca dimensiune si anume iPhone 7.  Totusi este ciudat de vazut cum se va incadra noua capacitate de stocare in politica de marketing a celor de la Apple. Platforma iCloud promoveaza pentru utilizatori faptul ca acestia vor putea sa utilizeze mult mai putin spatiu de pe hard, datorita faptului vor putea fi salva orice fisier direct pe serverele celor de la Apple.

Cu toate acestea, noua, celor care vor utiliza pana la urma telefonul, nu ne suna deloc rau ideea de a creste capacitatea de stocare, mai ales daca ne place sa tinem multe mp3-uri, video-uri si poze pe telefonul nostru sau sa instalam aplicatii voluminoase.

About Diana Sandu