Don't Miss

Cat de important este pretul in alegerea hranei pentru animalutul de companie

By on septembrie 27, 2016

Importanta hranei in viata unui animal de companie este detaliata in tot ceea ce presupun canalele de comunicare folosite in mediul veterinar. Online ne bucuram de bune resurse informationale si ne putem orienta destul de repede in incercarea noastra de a ne familiariza cu hrana pentru animale.

Hrana pentru caini este o categorie mult disputata, fiind si nisa cea mai acoperita de catre producatori, importatori si distribuitori. Calitatea data de aportul nutritional, dar si ambalajul si, nu in ultimul rand pretul sunt factori care cu siguranta ne vor influenta in alegerea unei anumite categorii de mancare pentru caini. Pentru o alegere in cunostinta de cauza si fara probleme viitoare legate de sanatatatea companionului este imperios necesara o consultanta venita din partea unui medic veterinar. Doctorii veterinari sunt familiarizati cu majoritatea produselor aflate pe piata, ne pot face sugestii si comparatii care sa ne deschida un orizont pe care sa-l analizam si din perspectiva bugetului pe care-l vom avea la dispozitie.

Dupa sfaturile veterinarului este bine sa mergem intr-un pet shop si sa vedem acolo cum se prezinta hrana pentru caini spre care am dori sa ne orientam. Putem solicita chiar mostre de hrana, sau putem cumpara cantitati mici, doar pentru a testa daca mancarea este pe gustul catelului. Dupa ce avem toate datele si suntem hotarati sa mergem pe un drum, atunci ne putem orienta comenzile catre magazinele online care populeaza internetul autohton. Vom beneficia de promotii, ne vom bucura de o atentie deosebita din partea celor care gestioneaza magazinele si, bineinteles, vom avea parte si de preturi mai mici decat cele din multe magazine offline. Daca adaugam la toate acestea si posibilitatea de a primi hrana cainilor acasa (chiar fara niciun cost aditional) atunci comanda online este cu adevarat o posibilitate de care trebuie sa ne bucuram.

Hrana pisici se inscrie si ea in cele detaliate mai sus, cu mentiunea ca “pisicarii” nu se vor bucura de tot atat de multe oferte ca si in cazul hranei pentru caini. In zona produselor premium, dar si atunci cand vorbim de diete veterinare, pisicutele sunt si ele atent luate in calcul, existand sortimente diverse oferite de branduri celebre.

Pretul este cu adevarat un reper in alegerea hranei pentru animale de companie. Nu intotdeauna insa pretul cel mai mic ne va aduce si multumirea deplina. Sunt cazuri in care un pret mai mare inseamna si o calitate mai mare a serviciilor asociate. Iar atunci cand vorbim de comertul online, serviciile adiacente unei comenzi sunt cu adevarat importante. Livrarea gratuita, promptitudinea si viteza de reactie dupa primirea unei comenzi, discutia telefonica, introducerea adresei de mail intr-o baza de date pentru un newsletter solicitat, sunt factori care trebuie sa ne asigure o experienta placuta si utila, dar si motive care sa ne determine sa revenim cu noi comenzi in acelasi magazin.

About Diana Sandu