Don't Miss

Cat de important este materialul din care sunt confectionate cartile de vizita?

By on februarie 23, 2017
Carti de vizita realizate cu tehnologia Folio

Cartile de vizita sunt imaginea noastra si a companiei noastre.

De aceea, este important sa acordam o atentie deosebita felului in care arata si in care sunt gandite. O companie care investeste timp si resurse in realizarea unor carti de vizita profesionale va fi tratata de parteneri, distribuitori sau clienti cu aceeasi seriozitate.

Scopul functional al produsului este acela de a furniza date relevante de contact, astfel incat cele doua parti sa poata intra in legatura, in cazul in care au nevoie de ajutor. In cazul relatiei cu clientii, actiunea este, de cele mai multe ori, unilaterala, pentru ca doar compania ofera o carte de vizita cu datele de contact. In cazul afacerilor B2B sau a schimbului dintre parteneri, actiunea are mai mult caracter bilateral pentru ca cele doua parti fac schimb de carti de vizita, astfel ca, atunci cand una dintre ele are nevoie de ajutor, apeleaza la cealalta.

Simplitatea este cuvantul cheie, chiar daca vedem din ce in ce mai multe modele si design-uri speciale. Ideal este ca acestea sa fie realizate intr-un mod simplu si corect, astfel incat sa inspire profesionalism, eleganta, rafinament si seriozitate.

Materialul din care sunt confectionate cartile de vizita INKU este foarte important pentru ca, in cazul in care este folosit un material ieftin, care se deterioreaza usor, imaginea companiei s-ar putea sa aiba de suferit in ceea ce priveste relatia cu clientii si/ sau partenerii.

Daca materialul este rezistent, de calitate, cei cu care compania intra in contact vor aprecia faptul ca brandul isi da interesul sa creeze obiecte promotionale de calitate, in care se reflecta experienta si profesionalismul unei organizatii care pune foarte mult accent pe construirea identitatii de brand prin investitia in obiecte promotionale pentru clienti si parteneri.

Calitatea materialului este necesara si din punct de vedere practic, pentru ca acesta trebuie sa fie indeajuns de rezistent astfel incat sa nu cedeze la conditii meteo nefavorabile, cafele varsate sau pahare alunecate.

Tehnologia Folio

Una dintre cele mai bune metode prin care putem profita la maxim de avantajele unui astfel de produs este intitulata Folio. In realitate, aceasta metoda ne ajuta sa aplicam pe suprafata unei carti de vizita cu folio insertii metalizate, care sa straluceasca in lumina soarelui si sa ii ofere un aspect foarte rafinat.

Putem opta pentru argintiu, auriu sau orice alta culoare, in functie de preferintele personale sau in functie de culorile de baza ale companiei pe care o reprezentam.

Cum functioneaza?

Folia inscriptionata este aplicata pe cartea de vizita, dupa care cartonul este adancit pentru a obtine un efect fabulos. Acest proces este realizat la temperaturi foarte mari prin presarea foliei, suportului si platanului pe care este pusa matrita. Elementul grafic care se formeaza are un aspect finisat si foarte elegant, iar culorile metalizate pe care le veti folosi vor atrage cu siguranta atentia oricui.

Atentia pe care o acordam mijloacelor de realizare a cartilor de vizita si materialelor folosite este astfel esentiala in stabilirea succesului unei astfel de operatiuni. Indrazniti sa iesiti din zona de confort si sa investiti in produse speciale.

About Diana Sandu