Don't Miss

Carucior de calitate pentru toate buzunarele

By on septembrie 1, 2016
carucior pentru copii

A sosit copilasul dumneavoastra si inca nu ati achizitionat un carucior? Suntem sigur ca doriti sa cumprati un model in care bebelusul sa se simta confortabil dar sa-i ofere si siguranta. Daca aveti la dispozitie un buget mai redus, oare puteti sa oferiti un carucior de calitate pentru prichindel? Companiile ofera acum carucioare ieftine, pentru parintii la preturi accesibile, in care puteti sa aveti incredere.

Chiar daca cumparati caruciorul la preturi mai mici, daca le achizitionati de la producatori recunoscuti in domeniu, puteti fi siguri ca modelele vor oferi tot de cea ce copilasii au nevoie, siguranta si confort. Indiferent de pret, alegeti un carucior cu urmatoarele caracteristici:

• Daca caruciorul este prevazut cu ham si bara de siguranta, copilasul este protejat in timp ce este asezat in carucior. Este esential, deoarece copilasii petrec mult timp zilnic in carucior.
• Sistemul de franare este important deoarece impiedica rasturnarea accidentala a caruciorului.
• Pentru confortul copiilasilor alegeti un carucior care este dotat cu suport picioare si cu spatar ajustabil, in mai multe pozitii, ca timpul petrecut in carucior sa fie placut.
• Tot pentru confort, va recomandam sa optati pentru un model cu roti de dimensiuni mai mari, pentru ca amorteaza socurile, plimbariile fiind astfel mai placute, pe orice tip de teren.

Un carucior pentru doi copilasi

Cu siguranta este o fericire imensa pentru parintii care sunt binecuvantati cu gemeni. Ca plimbariile sa nu reprezinte o problema pentru acesti parinti, recomandam sa aleaga dintre carucioare gemeni. Insa aceste carucioare sunt ideale si pentru parintii care au copilasi cu varste apropiate. Puteti sa alegeti un model in care sa puteti aseza copilasii unul langa altul, unul dupa altul sau fata in fata.

About Diana Sandu