Don't Miss

Cartile de vizita sic, avantajul femeilor puternice

By on octombrie 22, 2015
carti de vizita

De ani de zile comunitatile de afaceri isi pun problema daca ar trebui sa existe carti de vizita diferite pentru domni si pentru doamne. Pe de-o parte, exista specialisti care spun ca nu ar trebui sa fie folosite carti diferite in functie de gen. Dar aceasta “moda” tinde sa fie depasita, mai ales in cazul anumitor afaceri care au ca target principal femeile.

Unde sunt potrivite cartile de vizita feminine

Stilul feminin este foarte important in anumite servicii din ziua de astazi. Si este esential ca persoanele care lucreaza in astfel de domenii sa isi creeze carti de vizita potrivite din punct de vedere al tematicii domeniilor pe care le reprezinta.

Aici ne referim in special la serviciile de ingrijire personala realizate de catre doamne si domnisoare, destinate tot doamnelor si domnisoarelor. Dintre acestea, cele mai importante sunt magazinele de haine si articole pentru femei, saloanele de infrumusetare, dar si cele de coafura, saloanele de unghii, magazinele de rochii de mireasa sau chiar saloanele de masaj.

In cazul lor se pot alege culori mai calde, mai multe pictograme, insa accentul trebuie sa cada tot pe text, acesta fiind de altfel cel mai important. Asadar, nu evitati sa va colorati cartile de vizita in rosu, galben, portocaliu sau chiar roz, dar puteti de asemenea sa va si jucati cu culori, mai ales daca tehnica are o reprezentare si in afacerea dumneavoastra. Puteti alege si o hartie un pic mai glam sau poti opta chiar pentru cartile de vizita transparente, stilul fiind unul important in astfel de domenii.

Cartile unisex raman insa importante in anumite domenii

Din pacate, lumea afacerilor ramane una a barbatilor si daca lucrati in special alaturi de acestia sau clientii dumneavoastra sunt barbati, cartile de vizita foarte feminine ar putea sa creeze o impresie gresita.

Pentru avocati, medici, femei de afaceri, psihoterapeuti si alte meserii de acest gen, cartile de vizita unisex raman cea mai buna solutie. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa fie neaparat albe cu scris negru, pentru ca oricum astfel de exemple au cele mai mari sanse sa fie date uitarii. Fiecare este liber sa isi exprime identitatea si sa poata prezenta o carte de vizita eleganta, care sa reprezinte o prima prezentare de efect a afacerii pe care o desfasoara. Cartonul lucios, cel satinat sau, din nou, plasticul transparent, pot sa reprezinte alegeri foarte bune pentru suport, dar conteaza la fel de mult si modul in care alegi culorile. Si nu uita ca o carte de vizita trebuie sa fie cat mai aerisita se poate, pentru a nu incarca clientul.

Indiferent de domeniul de activitate, insa, in ziua de astazi cele mai bune carti de vizita sunt cele facute la comanda, impreuna cu un specialist in design. Alege sa lucrezi cu o firma in care sa ai incredere si care sa iti puna la dispozitie variante dintre cele mai diverse, dar care sa iti respecte si unicitatea in acelasi timp. Orice carte de vizita buna trebuie sa fie si una originala, pentru a atrage atentia si a ramane in memoria celui caruia ii este oferita.

 

About Diana Sandu