Don't Miss

Care sunt marii producatori de basculante articulate?

By on decembrie 18, 2015
basculante

Un utilaj foarte cunoscut si utilizat in constructii este basculanta articulata. Acest echipament este utilizat pentru transportarea de la un loc in altul a unor echipamente cu o capacitate mare. Basculanta este formata dintr-o cabina construita pe 6 roti si un sasiu.

Basculanta articulata a fost construita pentru prima oara o data cu lansarea BM Volvo de Dr. 631, “Gravel Charlie ” si anume in 1966, fiind un tractor agricol fara axa in partea din fata si conectata la remorca. Prima basculanta articulata cu doua axe a fost construita in 1967 si anume modelul popular DR860.

Marii producatori de basculante articulate

Acest sector al constructiilor este foarte larg avnd o concurenta mare fiind un numar mare de producatori de echipamente de constructii. Cei mai cunoscunti dintre acestia fiind: JCB, Caterpillar, John Deere, New Holland etc.

Basculanta articulata JCB

Producatorul JCB este unul dintre cei mai cunoscuti in ceea ce priveste basculanta articulata JCB realizand un echipament fiabil, potrivit pentru a termina munca rapid, sigur si eficient.

Compania realizand diverse modele cum este modelul cu seria D, un model puternic si eficient are un design inovator cu cea mai buna tehnologie de rulare.

Basculanta articulata Caterpillar

Primul producator de utilaje de constructii este producatorul Caterpillar oferind astazi o gama puternica de basculante articulate. Alegerea unei basculante articulate Caterpillareste usoara datorita varietatii si constructiei potrivite tuturor nevoilor.

About Diana Sandu