Don't Miss

Care sunt cele mai intalnite probleme ale display-ului la iPhone 6?

By on aprilie 29, 2017
Ansamblu pentru iPhone 6 S sau E

Din multe puncte de vedere, telefoanele cu touchscreen sunt mult mai avantajoase decat cele cu butoane. O demonstreaza avansul tehnologiei, dar si forta de cumparare, care opteaza din ce in ce mai mult pentru dispozitive fara butoane.

Viteza de scriere a mesajelor pe telefonul prevazut cu touchscreen este mult mai mare decat in cazul celui cu butoane, iar imaginea este mult mai buna si mult mai clara. Spre deosebire de alte branduri sau de alte modele anterioare, iPhone 6 vine la pachet cu o interfata mult mai prietenoasa si cu un ecran touchscreen avansat. Daca ai probleme cu dispozitivul tau, gasesti la Power Laptop ansambluri cu ecran + digitizer iPhone6.

De-a lungul timpului, practica a demonstrat faptul ca ecranul tactil este destul de sensibil la atingere, astfel ca se deterioareaza mult mai usor decat in cazul celor cu butoane. De aceea, oricat de multa atentie i-am acorda, tot exista riscul sa ne confruntam cu probleme ale touchscreen-ului. Specialistii au pus insa la dispozitia consumatorilor o serie de folii de protectie, realizate din materiale mai rezistente, care protejeaza mai mult si mai bine. Cu toate acestea, problemele continua sa apara.

Digitizerul este cel care se zgarie foarte usor si nu rezista foarte bine la socuri diverse. Aceste experiente neplacute pot duce la reducerea calitatii imaginii, iar acest lucru afecteaza intreg ansamblul. De aceea, in momentul in care te hotarasti sa iti repari telefonul mobil, va trebui sa optezi pentru inlocuirea intregului ansamblu cu display iPhone 6, pentru a te asigura de faptul ca nu vei mai avea probleme pe viitor. Atunci cand te hotarasti sa iti schimbi ansamblul, apeleaza la o companie profesionista, care iti ofera produse originale, de calitate, ce se vor dovedi rezistente si durabile.

Chiar si pentru aceia dintre voi care au foarte mare grija cu dispozitivele lor mobile, tot exista riscul ca ecranul tactil sa se deterioreze in timp. Ca orice alt dispozitiv, si telefonul mobil este facut sa aiba o durata de viata limitata, astfel ca, de cele mai multe ori, primul care cedeaza este ecranul tactil.

Durata de viata a acestuia poate fi diminuata si in cazul in care este suprasolicitat, astfel ca, daca esti adeptul jocurilor pe telefon, nu ar trebui sa te mire daca touchscreen-ul cedeaza mult mai repede decat in cazul altor persoane.

Problemele pot fi identificate destul de usor, inca de la inceput, pentru ca ecranul va oferi treptat semne care indica faptul ca nu mai functioneaza la capacitate maxima. De aceea este important sa nu te lasi pacalit de faptul ca la o atingere mai brusca sau mai lunga va reactiona. Ecranul touchscreen este foarte sensibil, astfel ca nu are nevoie de un contact prea puternic pentru a lua comanda. In cazul in care se intampla acest lucru, este primul semn ca digitizerul cedeaza.

In momentul in care identifici o astfel de problema, tot ce trebuie sa faci este sa mergi la un service specializat si sa consulti pret display iPhone 6, iar, mai apoi, sa rezolvi problema in cel mai scurt timp.

About Diana Sandu