Don't Miss

Care este diferenta dintre auto ingrijire si auto compasiune – II

By on august 21, 2021
Care este diferenta dintre auto ingrijire si auto compasiune - II

Deci, care este diferenta?
Principala diferenta intre auto-ingrijire si auto-compasiune este ca exista un element de vulnerabilitate atunci cand vine vorba de a obtine compasiune fata de tine. Trebuie sa depasesti o zona de confort si sa inveti cum sa fii constient nu numai de ceea ce faci, ci si de ce o faci. De exemplu, a te trezi dimineata si a-ti forta un zambet pe fata este un concept mult diferit de a te trezi si a zambi, deoarece crezi ca ai tot ce trebuie pentru a trece peste zi.

Impletirea celor doi termeni
Sa ne gandim la asta: Ati avut o saptamana incredibil de debilitanta si va spuneti: „Stii ce, voi cumpara ceva pentru mine”. In loc sa va rasfatati pur si simplu cu ceva la mall, veti trece intr-o mentalitate in care va spuneti ca nu numai ca va faceti ceva, ci ca meritati tot ceea ce doriti. Asa se face compasiunea asupra actiunilor unice de ingrijire de sine.
O parte esentiala a intineririi mintii, corpului si spiritului este aplicarea conceptelor de ingrijire de sine si compasiune de sine. Acest lucru poate avea ca rezultat un stil de viata sanatos, facand in acelasi timp loc pentru auto-reflectie si o minte relaxata.

About Diana Sandu