Don't Miss

Caracteristicile unei saltele de bebelusi

By on august 29, 2017
bebelus

Majoritatea mamelor abia asteapta sa vina micutul lor pe lume,o frumoasa experienta din viata acestora fiind amenajarea camerei copilului,insa o alegere interesanta se reflecta asupra alegerii saltelei perfecte,aceasta alegere fiind cruciala pentru odihna bobocului tau de floare.

O saltea stabila are ca sinonim un somn sigur si confortabil.Daca ati facut alegerea perfecta pentru bebelusul tau ve-ti observa ca aceasta poate fi mutate si in alt pat in momentul in care va trece de perioada primilor 3 ani de nastere.Micutii au diverse vise care ii agita si care ii determina sa faca numeroase miscari de aceea trebuie ca dimensiunea saltelei sa fie corect aleasa astfel incat micutul sa se poata misca in voie.Pe piata exista saltele cu arcuri dar si cu spuma poliuretanica.

Cu siguranta fiecare dintre voi deja aveti facuta o lista cu preferinte personale,acestea de obicei include siguranta,confort si accesibilitate.Stiu cat de important este pentru fiecare mama sa isi simta copilul langa ea noaptea,aceasta dorinta arzatoare nu face decat ca sanatatea copilului sa fie pusa in pericol deoarece salteaua adultilor nu este la fel de confortabila pentru micuti.

Confortul este un bun punct de vedere in momentul in care sunteti pregatiti sa faceti aceasta importanta achizitie,pentru a fi siguri ca micutul nu va avea de suferit trebuie sa ne asiguram ca salteaua este capabila sa sustina in conditii bune structura osoasa foarte fragila a micutului.

Fluxul aerului trebuie sa circule in interiorul saltelelor,astfel micutul tau nu va suferii din cauza caldurii.Daca sunteti pe un buget mai strict nu trebuie sa va faceti griji deoarece exista saltele pentru toate buzunarele,cele care nu costa o avere nu inseamna ca nu sunt sigure,durabile sau utile.

Fiind un lucru indispensabil micutului trebuie sa dati dovada de responsabilitate in momentul achizitionarii,alegeti numai salteaua care in urma verificarilor, va inspira siguranta,confort si accesibilitate.

About Diana Sandu