Don't Miss

Caracteristicile parchetului dublu si triplustratificat

By on iunie 16, 2018
Parchet solid triplustratificat

Tot mai multe persoane opteaza, atunci cand se muta intr-un apartament nou, pentru parchet stratificat. Proprietarii pot alege dintr-o gama variata de modele de parchet stratificat, atat dublustratificat, cat si triplustratificat.

Care sunt avantajele parchetului stratificat?

In general, placile de parchet stratificat sunt formate dintr-o serie de straturi de protectie cu o densitate ridicata, lipite impreuna pentru a crea o podea foarte durabila. Imbunatatirile aduse fabricarii acestor placi de parchet au contribuit la crearea unor finisaje mai autentice.

Parchetul stratificat este in general usor de instalat si relativ ieftin.

Modelele de parchet triplu si dublu stratificat din magazinul E-Parchet.ro sunt rezistente la zgarieturi si la apa, fiind perfecte pentru famiilie numeroase. Producatorii se asigura ca stratul superior este foarte rezistent la acest gen de intemperii. Aceasta inseamna ca poate face fata cu usurinta presiunilor zilnice. Rezistenta la apa permite, de asemenea, ca pardoselile stratificate sa poata fi asezate usor intr-o bucatarie sau chiar o sala de gimnastica, unde sunt frecvente scurgerile si fluctuatiile de umiditate. De obicei, lemnul masiv ar trebui evitat de utilizat in aceste incaperi tocmai datorita sensibilitatii la apa si la umiditate. Unele parchete pot fi asezate intr-o baie unde scurgerile de apa si fluctuatiile de umiditate sunt mai extreme-nu uita sa verifici mai intai daca producatorul confirma ca parchetele sunt potrivite si pentru astfel de bai.

Placile de parchet stratificat au o suprafata igienica, usor de curatat. Acest lucru se poate dovedi foarte util pentru familiile cu copii mici. De asemenea, sunt perfecte pentru persoanele care sufera de alergii, deoarece praful se asterne mai greu pe ele.

Modelele de parchet dublu si triplustratificate au un design foarte realist, imitand foarte bine lemnul natural. Desi acestea tind sa fie putin mai scumpe, au un aspect frumos si vin intr-o varietate de sortimente.

Caracteristicile parchetului dublu si triplustratificat

Dupa cum indica si denumirea, parchetul dublu stratificat este format din doua straturi de lemn, in timp cel triplustratificat continue trei straturi ( unul finisat si doua straturi de suport).

In general, este indicat ca parchetul dublustratificat sa fie montat prin lipire, iar cel triplustratificat prin lipire sau flotant.

Atat parchetele duble cat si parchetele triplu stratificate sunt confectionate din lemn si se monteaza relativ repede. Exista, de asemenea, posibilitatea renovarii, atunci cand este necesar acest lucru.

Clientii E-Parchet pot alege dintr-o gama variata de parchet dublu si triplustratificat. Toate colectiile poarta nume foarte sugestive pentru sortimentele cuprinse in ele.

Astfel, colectia Earth&Fire imbina modernitatea cu traditia si ofera pardoseli de tip Vesuvius, Thera, Yampa, Helens, etc. In colectia New Classics se gasesc sortimente ce evoca eleganta trecutului. Acest stil este definit de culorile intense. In acelasi fel, colectia Vintage se adreseaza clientilor care prefera un decor traditional. Parchetele din aceasta colectie seamana foarte mult cu podelele clasice din lemn. In colectia Life-Style, clientii practici, dar in acelasi timp moderni, vor gasi modele de parchet dublu si triplustratificat care se incadreaza canoanelor moderne.

Orice colectie pare mai tentanta din punct de vedere al modelelor si al preturilor, alegerea unui sortiment de parchet dublu sau triplustratificat este una inteleapta.

About Diana Sandu