Don't Miss

Cand apelam la o firma de curatenie?

By on august 7, 2017
Curatenie pentru birouri

Curatenia este probabil cel mai indelungat proces, care necesita destul de mult timp, fie ca este vorba de o curatenie generala in propria locuinta sau intr-o cladire de birouri. Timpul nu este tocmai favorabil, mai ales daca avem o viata destul de aglomerata. Daca inainte numai companiile mari sau spatiile comerciale apelau la aceste servicii, acum ele sunt accesibile si celor care isi doresc sa foloseasca timpul alocat acestui lucru pentru alte activitati.

Dimensiunea mare a unor spatii de munca conduce la decizia managerilor de a apela la o firma curatenie birouri care are grija de igiena zilnica a tuturor angajatilor, precum si de confortul in care acestia traiesc. Majoritatea timpului este petrecut la munca, mai ales atunci cand lucrezi 8 ore pe zi, lucru care duce la strangerea multor deseuri, avand in vedere ca fiecare persoana utilizeaza spatiul in scopuri personale si profesionale, iar echipa de curatenie este cea mai buna alegere. Multe firme aleg externalizarea serviciilor tocmai pentru a nu avea mari batati de cap cu plata salariilor sau a supravegherii activitatii celor angajati. Firma de curatenie vine de cate ori se considera necesar, iar plata se face cel mai adesea pe loc.

In schimb, cea mai mare curatenie are loc in spatiile comerciale sau in locurile in care exista un tarfic intens. Vremea de afara, obiceiurile oamenilor, dar si mancarea in oras sunt activitati in urma carora se strange destul de multa mizerie, iar ca si manager al afacerii respective, mediul in care oamenii vin sa-si petreaca timpul liber sau sa desfasoare anumite activitati trebuie sa fie cat mai curat si igienizat, atfel incat sa aiba parte de confortul pentru care platesc.

Cladirile inalte sunt o adevarata provocare cand vine vorba de stergerea geamurilor, asa ca o echipa specializata in alpinism utilitar este cea mai buna solutie pentru a avea un aspect ingrijit si curat al intregii constructii. Lucrarile la inaltime trebuie realizate de o echipa cu experienta in domeniu, care este dotata cu aparatura necesara, astfel incat procesul de curatenie sa se desfasoare in siguranta maxima, atat pentru cei care fac curat, cat si pentru cei care locuiesc sau lucreaza in spatiile respective.

Spatiile dificil de accesat sunt des intalnite, mai ales cand este vorba de constructii de dimensiuni inalte, care din cauza conditiilor meteorologice aduna reziduuri de-a lungul timpului sau in urma construirii propriu zise sunt afectate de materialele folosite, necesitand o curatare pentru a oferi un mediu prielnic pentru oamenii care vor locui sau vor desfasura anumite activitati pe viitor.

Firmele de curatenie au devenit din ce in ce mai cautate, mai ales in marile orase, unde industria constructiilor, dar si a cladirilor de birouri se afla intr-o continua dezvoltare. Pentru o firma, intretinerea locului in care isi desfasoara activitatea consta in curatenia zilnica sau periodica, in care sunt ingrijite piesele de mobilier, geamurile si pardoseala, astfel incat sa se elimine orice urma de microbi care ar putea conduce la imblonavirea persoanelor, mai ales ca in locurile in care exista un trafic intens, exista mai multe sanse de imprastiere a microbilor.

Alegerea firmei potrivite trebuie sa se bazeze in primul rand pe experienta acestora, pe produsele pe care le vor folosi si mai ales pe echipementele pe care le are in dotare, angajati, dar si costurile pe care le presupune contactarea acestora pentru serviciile de curatenie.

About Diana Sandu