Don't Miss

Calitatea hainelor noastre este definita de electrocasnicul folosit in indreptarea lor

By on mai 22, 2017
statie de calcat

 Un electrocasnic bun defineste calitatea hainelor noastre. Daca sunteti adeptul stilului fin, al hainelor care tind sa arate perfect, atunci trebuie sa va orientati atentia spre cea mai buna statie de calcat, capabila sa va puna in valoare atuurile vestimentare.

Dupa cum bine stim, diferite tesaturi necesita o atentie sporita, mai ales daca sunt concepute dintr-un material ceva mai dificil, care nu poate fi indreptat dintr-o simpla aplicare.

Un exemplu clasic este cel al camasilor, sacourilor sau diferitelor veste traditionale, care necesita o atentie foarte mare, mai ales in extremitati si in anumite zone care cer  o intrebuintare aparte.

Exista aparate cu aburi pentru calcat rufele care sa vina in ajutorul tuturor caselor moderne indiferent de bugetul avut sau clasa sociala din care facem parte.

Daca in trecut credeam ca putem cumpara electrocasnice performante si cu capacitati unice la preturi foarte piperate, acum producatorii ne ofera posibilitatea sa achizitionam produse cu totul si cu totul revolutionare la preturi cu adevarat de nimic!

Probabil in urma cu 5-10 ani vecinii tai se laudau cu achizitiile facute la preturi care probabil puteau depasi chiar si un sfert din veniturile dumneavoastra lunare, insa acum totul este posibil la preturi cu adevarat decente mai ales ca ne aflam in perioada reducerilor, ideal pentru a ne accesoriza casa cu cele mai bune dispozitive.

Asta face ca, o statie de calcat profesionala odata ce a fost cumparata sa fie garantia hainelor cu adevarat ingrijite imediat dupa spalare, iar un model care are un raport calitate-pret corect ne va raspunde de la sine ca merita toate confirmarile.

Unul dintre acestea este Philips PerfectCare Viva GC7035/20, care are un pret de invidiat, valorand doar 465 lei. Daca il achizitionam acum, anumiti distribuitori locali pun la bataie si o reducere de pret cu pana la 38% fata de valoarea initiala, un lucru care nu are cum sa nu ne bucure.

Aceasta statie de calcat este garantia eficientei dusa la urmatorul nivel, iar producatorul ne asigura ca interventia sa nu va creea nici o degradare, chiar si pe materialele ceva mai pretentioase precum matasea, poliesterul sau casmirul.

Tehnologia OptimalTEMP ne asigura ca avem un raport perfect de abur si temperatura, astfel incat sa putem efectua cum se cuvine o sesiune de calcat.

Sistemul calc clean reminder cu LEAD ne avertizeaza cand trebuie sa efectuam curatarea interioara care sa faciliteze indepartarea depunerilor de calcar.

Usor de folosit cu o putere mare si o variatie de abur pe masura, aceasta statie de calcat este de departe adepta profesionalismului si oferirii unor haine cu un aspect placut.

 

About Diana Sandu