Don't Miss

Cabina foto, noul trend al nuntilor autohtone

By on mai 4, 2016
photobooth

Considerata un punct de atractie pentru invitatii de toate varstele, cabina foto este inclusa in peisajul a tot mai multe evenimente cosmopolite, nuntile fiind de departe evenimentele care sporesc celebritatea conceptului „Photobooth”. Avand in vedere ascensiunea pe care a cunoscut-o acest trend in ultimul timp, ar trebui sa ne gandim pret de cateva clipe la avantajele care transforma acest simplu „moft” intr-o strategie de divertisment ideala pentru nunta voastra!

Clipe memorabile

Bineinteles, inchirierea unui astfel de cabine nu reprezinta o initiativa care ar trebui sa preia locul fotografului de nunta, ci din contra. Serviciul de Photobooth are scopul de a completa munca fotografului, oferindu-va totodata siguranta ca imortalizati, intr-o maniera indirecta, si clipele mai putin formale pe care fotograful le va rata din cauza timpului si a resurselor limitate.

Pozele de care va puteti bucura, atat voi cat si invitatii prezenti la nunta, sunt unele spontane, ele avand rolul de  a va oferi amintiri exuberante, pline de energie si pozitivism. Cadrele imortalizate „la minut” si apoi printate pot aduce un strop de originalitate si de jovialitate evenimentului propriu – zis, fiind totodata si o maniera de a stimula persoanele mai putin atrase de clasicele fotografii de grup.

Un plus de originalitate

Fiind un serviciu recent aparut, mirii care il vor alege pentru nunta pot considera ca depasesc intr-o anumita masura canoanele „traditionaliste”. Astfel, evenimentul vostru va ramane intiparit in mintea invitatilor drept un punct de reper pentru o nunta originala, plina de personalitate.

Un serviciu apreciat de toate categoriile de varsta

Desi am fi tentati sa ne gandim doar la interesul pe care cabina de fotografii il va starni in randul tinerilor prezenti la nunta, nu trebuie sa lasam deoparte publicul matur. Intr-o era in care fotografiile incep sa fie tot mai adesea depozitate pe stick-uri de memorie, pe hard-uri externe ori pe DVD-uri, persoanele de varsta a doua sau a treia vor fi acelea care vor aprecia mult mai mult o poza palpabila. Mai mult decat atat, aceasta va fi cea mai frumoasa amintire pe care ei o vor pastra de la evenimentul vostru, indiferent daca o vor include intr-un album clasic sau daca o vor inrama.

Despre cei mici nici nu mai trebuie sa vorbim, acestia fiind de departe publicul tinta al serviciului de Photobooth. Ei vor putea jongla cu diversele costumatii din recuzita, oferindu-si astfel gramul de divertisment de care au nevoie pentru a nu se plictisi.

O marturie deosebita pentru nuntasi

Mai mult ca sigur, nu v-ati fi gandit sa oferiti invitatilor o asemenea amintire. Fiind o traditie cu origini bine intiparite in cultura autohtona, marturia este acel mic „dar” pe care mirii il ofera fiecarui invitat in parte, traditie cunoscuta inca din timpul perioadei medievale.

Desi in acei ani marturiile erau ilustrative pentru bogatia opulenta a familiilor instarite, in ziua de astazi ele iau forma unor mici ornamente in care se depoziteaza bomboane frumos ambalate. Cu toate acestea, fotografia „instant” are harul de a depasi gingasia unui clasic ornament, devenind un cadou longeviv, mult mai apreciat de catre invitatii prezenti la nunta.

About Diana Sandu