Don't Miss

Book Release – Viata din vis

By on octombrie 9, 2015
viata din vis

“Viata din Vis” este un love-story fantasy, scris de un autor roman, care cuprinde tot ce-ti doresti de la o carte in general: actiune, mister, suspans, magie, dragoste, pasiune etc. In aceasta carte,lumea onirica se intrepatrunde cu realitatea intr-un univers magic, intr-o dimensiune nedescoperita inca.

Halo isi da seama ca visele ei – mai bine zis – cosmarurile ei – se interpun in viata ei reala. Asa il cunoaste pe Raff, ucigasul ei din vise. Indragostindu-se iremediabil de el, Halo nu stie daca e mai bine sa ramana in acest univers straniu, in care isi risca propria viata, sau sa se intoarca la o realitate sigura, dar fara el.

Raff o cunoaste pe Halo de mii de ani, ani in care deznodamantul intalnirii lor a fost moartea ei. Ceea ce el nu stie acum e daca sa dea glas chemarii laturii lui angelice si sa-ncerce sa o salveze de el insusi, sau sa se supuna naturii lui demonice pentru a o distruge iar? Aceasta carte, “Viata din Vis”, este publicata de Editura Noua Bucuresti, invitatia mea fiind sa va desfatati lecturand-o.

About Diana Sandu