Don't Miss

Blocat in trecut

By on aprilie 30, 2019
Blocat in trecut

In loc sa gasesc modalitati de a avansa, am inghetat. M-am gandit la toate deciziile pe care le-am luat in ultimii trei ani. Am aratat cu degetul si am pus vina. Am ramas blocat in trecut, doream sa-l retrag, sperand sa-l schimb. M-am gandit la lucrurile pe care ar trebui sau nu ar fi trebuit sa le fac.

Am impins acceptarea si detinerea realitatii in care am trait. Nu am vrut sa simt esecul. Ego-ul meu ema control total si ma lua pe drumuri inutile de iepure pline cu ganduri fictive.

Cu cat m-am predat mai mult dialogului meu intern, cu atat mai multa agitatie mintala se acumula. Pe masura ce acest lucru a inceput sa se inalte, puteam sa vad si sa simt stresul si anxietatea urcand pe la colt.

A ajuns intr-un punct in care dialogul meu interior depasea lumea mea exterioara. Durerea si intunericul au urmat. Relatiile au devenit toxice. Incepusem sa-i ranesc pe cei pe care ii iubesc si pe cei dragi mai mult.

Apoi, pentru o secunda secunda, am observat cat de nesanatos devenisem, atat din punct de vedere emotional, cat si din punct de vedere fizic si cat de mult rau le-am facut celor din jurul meu. Timp de o secunda am auzit dialogul care avea loc in capul meu; vocea folosind cuvinte care hranesc lupul rau.

Stiam ca trebuie sa fac ceva.

About Diana Sandu