Don't Miss

Bijuteriile propuse pentru sezonul actual

By on septembrie 28, 2016
accesorii

Bijuteriile confectionate din aur au fost cele mai purtate si cele mai cautate, mai multe secole la rand. Acum a sosit insa vremea si pentru bijuteriile din argint. Cand sunt in topul preferintelor, ele le pot depasi in rafinament pe cele din aur. Bijuteriile din argint confera un aer retro, dar in acelasi timp si unul modern.

Nici pretul nu este un aspect de neglijat. Bijuteriile din argint sunt mult mai accesibile ca pret decat cele din aur. Chiar si bijuteriile din argint pot sa reziste pentru un timp indelungat, mai ales daca le acordati ingrijirea de care au nevoie si daca le pastrati intr-un loc ferit de lumina, praf si murdarie. In ultima vreme, tot mai multe cupluri aleg sa cumpere verighete confectionate din argint. Nu numai inelele din argint sunt disponibile, puteti sa va achizitionati chiar si coliere, cercei sau bratari din argint. Cerceii si colierele din argint sunt folosite cu drag de catre mirese, fiindca completeaza tinuta fara sa distraga atentia de rochia de mireasa. Puteti opta pentru bijuterii din argint ori de cate ori sunteti in pana de idei si nu stiti care accesorii ar fi cu adevarat potrivite.

Bijuterii pentru tinute perfecte

Sunteti asteptata la un eveniment important si elegant, dar inca nu ati gasiti accesoriile potrivite? Nu trebuie sa va ingrijorati, bijuteriile din argint va salveaza si acum. Puteti sa completati tinuta indiferent de stil cu bijuteriile din argint, fiindca nu incarca aspectul si au o nuanta neutra. Un set de bijuterii din argint este optiunea ideala in cazul tinutelor elegante, deoarece:

– ofera rafinament vestimentatiei

– da dovada de bun gust

– setul este mai ieftin decat bijuteriile separate

About Diana Sandu