Don't Miss

Beneficii si avantaje in automatizari porti si sisteme videointerfon

By on februarie 22, 2016
automatizari porti

Există anumite beneficii și avantaje ale portilor automate și unele dintre ele le gasiti mai jos:

In primul rand portile manuale au devenit vechi si de multe ori sunt respinse datorita lipsei de functionalitate. Sistemele cu automatizari porti sunt alese pentru ca ofera un confort mai bun pentru proprietar si o mai mare securitate pentru proprietatea sa .

– Păstrează persoanele nedorite in afara proprietatatii tale si iti da voie sa ai un control deplin in ceea ce priveste accesul in proprietatea ta

– Comunicarea fata in fata nu este neaparat necesara pentru a pastra totul in conditii de siguranta. Comerciantii de automatizari porti va pot furniza sisteme de comunicare audio-vizuala cum ar fi un videointerfon pentru a putea vedea cine este la poarta.

– Puteti instala o automatizare de poarta pe orice tip de material, cum ar fi lemn, aluminiu, sau combinatie de lemn cu metal. Exista mai multe tipuri de porti si pentru toate se gasesc automatizarile potrivite. Puteti instala automatizari de porti pe porti culisante, batante, sau chiar si automatizari usi de garaj sectionale.

– O poarta poate fi actionata de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi sau poate fi deschisa dintr-un videointerfon instalat in casa. Pe langa exista comunicatoare GSM care se ataseaza portillor si le puteti deschide chiar si din telefonul mobil, astfel nu trebuie sa iesiti in ploaie sa va udati si ramaneti in siguranta in masina in timpul deschiderii portii.

– Portile automatizate sunt cele mai bune in scopuri de securitate, si sunt in masura sa iti ofere securitate maxima la intrarea in curte. Aceste porti sunt realizate cu tehnologie de ultima generatie si sunt gandite pentru a oferii securitate. Motoarele sunt foarte puternice si tin poarta inchisa cu ajutorul unei yale. Astfel este aproape imposibil pentru ca cineva sa iti incalce proprietatea.

Sunt foarte populare datorita functionalitatii lor. Portile automate combina securitatea cu comoditatea si confortul si au devenit un lucru pe care oricine trebuie sa le aibe.

Impreuna cu automatizari de porti, se instaleaza de asemenea si un sistem de video-interfon pentru a creste siguranta si facilitatea accesului in casa. Acesta creeaza un canal de comunicatie dual video si audio si va ajuta sa vedeti cine este in fata portii pentru a te decide daca deschizi sau nu deschizi poarta.

Toate aceste sisteme de automatizari porti si de videointerfon cresc valoarea proprietatii tale, deci astfel daca vreodata ai de gand sa vinzi si sa te muti, vei avea doar de castigat.

About Diana Sandu