Don't Miss

Atat de multa aglomeratie in capul meu

By on aprilie 23, 2019
Atat de multa aglomeratie in capul meu

Ce eliberare cand am realizat ca „vocea din capul meu” nu este cine sunt eu. Cine sunt eu atunci? Cel care vede asta. ~ Eckhart Tolle

Cu totii ducem vieti ocupate. In lumea de astazi, este ca si cum ar fi o insigna de onoare. Mergi mereu la urmatorul lucru. Lucrezi tarziu pentru a respecta termenul limita pentru a va multumi un sef sau un client. Mergi repede sa iti duci copilul la un antrenament, la scoala, acasa…

Cu toata aglomeratia asta care ne umple zilele, saptamanile si luni, spatiul nostru mental incep sa se umple simultan. Pe gandirea interna incepe sa stranga praf de colectare. Stresul si anxietatea incep sa se formeze, in cele din urma, transcendandu-se in lumea noastra exterioara. Zilele noastre devin mai ocupate cu stresul si anxietatea stratificata in partea de sus.

Acest lucru este valabil mai ales in timpul luptelor personale. Spatiul nostru mental devine atat de aglomerat cu ganduri din realitate, stropite cu rabdare fictiva interioara in care deseori ne este greu sa facem diferenta intre cele doua.

Cand eu si sotia mea am decis sa ne vindem afacerea noastra de trei ani, ne-a pus intr-o pozitie care nu este atat de dorita din punct de vedere financiar. Pe masura ce ne-am trezit, eu, fara sa stiu, i-am inmanat cheile lumii mele exterioare la ego-ul meu care ma chinuia.

About Diana Sandu