Don't Miss

Ascensiunea florariilor online

By on aprilie 24, 2016
florarie online

Primele magazine online au luat nastere la inceputul anilor ’90, iar de atunci numarul acestora este in continua crestere. Numarul florariilor din aceea perioada comparand cu prezentul, nu a crescut, insa industria de vanzare si livrare flori online a cunoscut o adevarata explozie.

Cu siguranta exista cateva explicatii privind ascensiunea florariilor online, iar in acest articol vom vorbi despre principalele motive pentru care magazinele online si florariile au luat o asa amploare.

Astazi este mult mai usor sa comandam flori online decat acum 10 ani. Multa lume foloseste internetul in ziua de azi, iar frica de a tranzactiona online s-a redus considerbil, in timp ce dezvoltarea tehnica si inovatiile din mediul online si e-commerce au progresat. La inceput, toti erau sceptici cu privire la cumparatul online, dar odata cu evolutia securitatii online pana si persoanele de varsta a 3′a(care sunt sunt mai greu de convins) fac cumparaturi online si vad in aceste magazine o foarte buna oportunitate de a cumpara flori sau alte produse fara a te deplasa.

Cum sunt vazute florariile online

Intr-o societate in care totul se face in graba, oamenii intotdeauna cauta cea mai rapida si mai usoara cale de a-si satisface nevoile materiale de zi cu zi, incercand ca pe langa rutina zilnica(servici-treburi casnice) sa-si petreaca cat mai mult timp alaturi de membrii familiei sau de prieteni. Cumparand flori online este o cale foarte simpla de a face acest lucru. Nu trebuie sa pierzi timp pe la florarii si nici nu trebuie neaparat sa te deplasezi la persoana caruia ii daruiesti flori. Florariile online au grija sa liverze buchetul de flori la ora specificata de tine si sa o faca cat mai politicos, asadar, poti apela cu incredere la un astfel de serviciu.

Apogeul vanzarilor de flori online il consituie luna Martie, in special ziua de 8 Martie – ziua mamei, insa nici luna Februarie nu este mai prejos, Ziua Indragostitilor aducand de asemenea vanzari record pentru florari. Cu toate acestea, florariile se bucura de succes si in restul anului, deoarece multi ofera flori cu ocazia zilei de nastere, zilei onomastice sau pur si simplu pentru a-si arata aprecierea fata de anumite persoane.

Conform unor studii, pare-se ca barbatii prefera sa trimita flori in special din motive romantice, pe cand femeile trimit flori parintilor, copiilor, prietenelor pe parcursul intregului an, doar pentru a-si exprima sentimentele de bucurie, recunostinta sau apreciere.

About Diana Sandu