Don't Miss

Aranjamente florale pentru nuntă

By on august 1, 2019
Decoratiuni florale speciale pentru nunta

Este uimitor cum ceva atât de simplu ca florile pot îmbunătăți drastic aspectul unei camere. Chiar dacă este doar un mic buchet de flori într-o vază, în colțul unei camere, estetica aduce într-adevăr o oarecare armonie în cameră. Acesta este motivul pentru care aranjamentele florale pentru nuntă și alte evenimente sunt foarte importante.

Florile sunt frumoase și adaugă, de asemenea, o mireasmă minunată locului. Găsirea persoanelor specializate în astfel de decorațiuni și a planificatorilor potriviți este esențială, deoarece aceștia vă vor ajuta să găsiți cele mai frumoase aranjamente florale pentru nuntă și cele mai bune culori la prețuri rezonabile. Echipa Vasile Stan Events Planner vă poate ajuta în acest sens, în cadrul serviciilor de închiriere aranjamente florale pentru evenimentul dorit. După cum vă puteți imagina, acest lucru este esențial în timpul unei nunți.

Oamenii au început să folosească florile ca o parte dintr-un cult sau o obișnuință zilnică. Unele flori sunt identificate special de dragul diferitelor sărbători sau evenimente. În mod similar, unele flori sunt recunoscute ca un epitom al frumuseții și al dragostei și sunt folosite ca simbol al iubirii. De exemplu, trandafirii roșii sunt folosiți foarte mult de băieți pentru a-și impresiona prietenele. Nunta devine colorată și încântătoare dacă ai ales flori de nuntă potrivite pentru a indica faptul că ziua este specială pentru cuplu.

Alegerea culorilor:

Există multe aranjamente florale și scheme de culori care funcționează foarte bine împreună. Nu este esențial ca fiecare culoare să se potrivească, dar un contrast bun este într-adevăr plăcut vizual. Astfel, se pot evidenția porțiunile importante ale unei nunți într-un mod drastic, cum ar fi rochia miresei sau decorațiunile semnificative care au fost alese.

Parfumul deosebit al florilor alese:

De asemenea, majoritatea florilor emană un parfum sau un miros minunat. Aceasta joacă un rol aparte în starea de spirit a oamenilor. O floare cu miros plăcut poate întotdeauna să facă ziua mai bună cuiva; de aceea trandafirii sunt considerați un cadou inspirat, foarte bun. De asemenea, se simte că este vară sau primăvara, ceea ce reprezintă desfășurarea distracției și a voiei bune.

Flori conform designului locației:

În multe ocazii, în funcție de eveniment, este necesar un anumit tip de flori. Acest lucru va condiționa echipa Vasile Stan Events Planner, astfel încât clienții să fie mulțumiți atunci când aleg să aibă un anumit ambient la evenimentul dorit.

Clasic. Florile trebuie să fie așezate într-un mod aglomerat. Floarea nu va lăsa „aer” în jurul ei. Compoziția va avea o formă sferică și va fi folosită ca material de sprijin, precum sfeșnice și obiecte din ceramică.

Rustic. Sunt compoziții care folosesc flori primare cu multă culoare și care merg în containere cu funii, nămol și accesorii metalice.

Proiectare. În aranjamentele florale contemporane predomină designul paralel. Tulpinile florii marchează structura centrului și merg de obicei în linii drepte. Aceste compoziții folosesc recipiente din sticlă și metal.

Decoratorii florali profesioniști din cadrul echipei Vasile Stan Events lucrează la standarde înalte de calitate. Detaliile lor fac evenimentul unic. Sunt tehnicieni cu experiență vastă și care se documentează constant pentru a se actualiza și pentru a putea oferi cele mai recente tendințe din acest sector. Vă recomandăm să vă împărtășiți ideile și modul în care aranjamentele florale pot fi adaptate evenimentului dvs.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina dedicata decorurilor florale pentru nuntă și botez chiar pe site-ul oficial.

About Diana Sandu