Don't Miss

Aplicatiile si trasaturile segmentului de motoare hidraulice moderne

By on februarie 25, 2016
motoare hidraulice electrice

Divizia sistemelor hidraulice se ocupa de elaborarea si producerea de motoare hidraulice pentru industria aerospatiala, comerciala, militara, cat si pentru diverse aparaturi – ea are rolul de a transforma puterea hidraulica in putere mecanica. Linia de motoare hidraulice de la Parker asigura o eficienta si o rezistenta de neegalat – totul intr-un pachet compact, usor, ce sa asigure o putere de exceptie la o rata de compresie optima (conform greutatii detinute). Si prin dealerii autorizati la nivel national, se pot comanda modele de tip standard sau speciale, disponibile pentru o varietate de aplicatii.

Dintre aplicatiile acestor motoare hidraulice amintim:

– sisteme de taiere, pachete motor-pompa (pentru unitati de transfer ale puterii)

– mecanisme de control a variatiei pentru servo-motoare

– pompe de alimentare (combustibil)

– capsule de combustibil

– role de furtun

– strunguri

– generatoare

– ventilatoare

Cateva dintre trasaturile tehnice de exceptie ale acestor serii de motoare hidraulice ale producatorului american Parker amintim:

– motoare de tip cartridge (cartus)

– cuplu de pana la 135 de Nm

– viteze de pana la 15,000 rpm

– presiuni de operare de pana la 5000 (345 bari)

– frane pe disc (de tip uscat sau umed) disponibile pentru a bloca arborele de actionare a motorului atunci cand nu e aplicata presiune

– pentru controlarea functionarii acestor motoare hidraulice sunt disponibile: valve de verificare, valve de bypass, valve de oprire, valve de cross-port, solenoide.

– motoare cu deplasara fixa a pistonului de tip axial.

– variante cu deplasare variabila, controlata servo.

Peste jumatate de secol, investit in acest segment de produse, a facut ca inovatia, calitatea, imbunatatirile constante sa fie nu doar observate ci si apreciate. Toate produsele din acest segment respecta normele ISO in vigoare, fiind achizitionate de numerosi clienti ai magazinului online Ph-t.ro – distribuitor de componente pentru instalatii si aplicatii hidraulice si pneumatice.

About Diana Sandu