Don't Miss

Aplicatiile secrete al unui telefon inteligent

By on octombrie 10, 2019
Aplicatiile secrete al unui telefon inteligent

In aceste zile, exista o aplicatie pentru tot. In mare parte, acest lucru este convenabil. Tot ce ai nevoie este intr-un singur loc usor de gasit: telefonul tau. Dar, pe masura ce dezvoltatorii continua sa creeze aplicatii care sa satisfaca comoditatea, mai multe pericole sunt pandite de dispozitivele inteligente ale copiilor.

Este probabil ca si copiii dvs. sa aiba deja un telefon, astfel incat sa ii puteti contacta in orice moment si o tableta pentru a-i mentine ocupati, asa ca este important sa monitorizati aplicatiile pe care le descarca, chiar si pe cele care par inofensive. Iata cateva aplicatii populare pe care le puteti folosi singuri, dar care ar putea fi daunatoare in mainile copiilor.

Secretul smartphone-urilor

Aplicatiile precum Best Secret Folder si Secret Calculator par niste aplicatii normale (se ascund in spatele pictogramelor tipice, cum ar fi un folder de utilitati si un calculator, respectiv), dar le permite copiilor sa pastreze in siguranta fotografiile, videoclipurile si notele pe care nu doresc ca parintii sa le vada. Ambele necesita parole si ambele includ sisteme care documenteaza intrusi prin surprinderea unei fotografii. Best Secret Folder include o caracteristica optionala care, atunci cand este activata, te va face sa crezi ca ai fisurat codul redand videoclipuri false. Utilizatorii de Calculator Secret pot activa o caracteristica care sterge toate datele din aplicatie atunci cand incercarile de logare au esuat de cinci ori.

About Diana Sandu