Don't Miss

Anumite jocuri chiar sunt distractive indiferent de varsta

By on mai 10, 2016
jocuri

Pe internet, jocurile au devenit cu usurinta o sursa de distractie pentru persoanele de toate varstele. Studiile arata ca in medie, zilnic, aproximativ 40% din utilizatorii de internet joaca macar un joc, fie el online sau pe pc. Jocurile au evoluat atat de mult incat acum acopera aproape orice arie, existand jocuri online incepand de la jocuri de colorat pana la jocuri cu atv-uri.

Lumea virtuala nu are nici o limita de varsta, insa desi jocurile online au fost create initial pentru copii, au devenit acum o adevarata ocupatie si sursa de divertisment si pentru persoanele de varsta a doua sau chiar a treia. Internetul a evoluat iar odata cu el si website-urile, iar acum, marile website-uri de socializare precum Facebook, ofera de asemenea posibilitatea de a juca jocuri cu atv-uri direct de pe profilul retelei de socializare prin diverse aplicatii. Jocurile sunt acum apreciate mai mult ca niciodata, iar interesul pentru ele este in continua crestere.

Nise noi de jocuri iau nastere permanent, insa o nisa care se remarca de cativa ani este cea a jocurilor cu atv-uri, unde copii sau persoanele de toate varstele se pot bucura de cascadoriile facute la volanul unui ATV. Exista doua mari categorii de jocuri cu atv-uri, prima fiind cea a jocurilor online cu ATV-uri si a doua…cea a jocurilor cu ATV-uri pentru PC. Jocurile pentru PC ne ofera marele avantaj ca vine cu o grafica foarte realistica si cu efecte speciale incredibil de bine realizate, insa din pacate, pentru a ne putea bucura de aceste jocuri cu ATV-uri avem nevoie si de computere performante.

Prima categorie(jocurile online) au marele avantaj ca pot fi jucate de pe orice computer, chiar si de pe computerul de la birou, fara ca jocul sa necesite instalare sau un timp prea mare de incarcare. Astfel de jocuri cu ATV-uri gasiti pe site-ul Jocuricumasini.ro, iar spre bucuria noastra, internetul este plin de astfel de website-uri ce ne ofera jocuri online cu ATV-uri in mod gratuit. Noile concepte ale dezvoltatorilor de jocuri cu atv-uri precum intrecerile pe diferite terenuri accidentate sau noroioase cu diverse obstacole, fac aceste jocuri mult mai interesante.

Jocurile cu ATV-uri sau biciclete sunt mult mai agreate de copii, fiindca acestia pot de asemenea conduce o bicicleta si multi dintre ei spera la un ATV, asadar, mediul online le ofera o oarecare alternativa la dorinta lor de a conduce un vehicul de teren precum ATV-ul. Frumusetea jocurilor cu ATV-uri este data si de faptul ca popularitatea lor nu se limiteaza doar in randul copiilor, ci si parintii se bucura de ele.

About Diana Sandu