Don't Miss

Anul acesta petrece Revelionul in minunata statiune Mamaia!

By on octombrie 21, 2016
Revelion Mamaia

Ai nevoie de cateva zile de relaxare si odhina? Vrei sa petreci noaptea dintre ani departe de casa intr-o locatie in care sa uiti de toate grijile ? Te-ai saturat de aglomeratia din statiunile montane in perioada aceasta a anului? Atunci vino in statiunea de la malul Marii Negre, vino in Mamaia!

Proprietarii de vile, pensiuni sau hoteluri isi deschid iar usile in aceasta perioada a anului chiar si pe litoral. Daca nu ai fost niciodata in sezonul rece la mare, nu-ti fie frica nu vei regreta! Marea este de o frumusete absoluta si in timpul iernii si poate fi o adevarata oaza de liniste perfecta pentru cei care doresc sa se deconecteze putin de la problemele zilnice.

Ofertele de cazare in Mamaia in perioada revelionului sunt variate. Puteti alege pensiuni de 2 stele sau puteti opta pentru locatiile extravagante din statiune de 4 si 5 stele unde veti fi tratati, zic ei, regeste! La o pensiune de 2 stele din statiune tariful pentru o noapte de cazare in aceasta perioada este cuprins intre 100 si 120 lei, un alt exemplu pentru o pensiune de 3 stele de aceasta data, care se inchiriaza integral ( ideala pentru un grup de prieteni) cu o capacitate de 14 locuri in 7 camere si un salon special pentru evenimente de 30 locuri, pentru 2 nopti de cazare ( incluzand si noaptea de revelion) are teriful de 2500 lei. La un hotel de 4 stele din Mamaia un pachet ce include 4 nopti de cazare cu demipensiune inclusa si cina de revelion ajunge la tariful de 1055 lei/persoana/sejur/loc in camera dubla. Acestea sunt doar cateva exemple de cazare pe care le-am gasit pentru dumneavoastra dar pe internet sunt o multime de alte oferte poate mult mai avantajoase pentru fiecare dintre voi!

Dupa cum ati putut observa tarifele pentru aceasta perioada a anului in statiunea Mamaia sunt mult mai mici decat tarifele practicate in statiunile montane de pe Valea Prahovei. Incercati ceva inedit si petreceti anul acesta revelionul la mare!

About Diana Sandu