Don't Miss

Amazing Adventures sau Zuma Deluxe?

By on decembrie 20, 2016
zuma-deluxe

Amazing Adevntures – The lost Tomb este unul din multele jocuri prezente pe yahoo sau alte site-uri care ofera posibilitatea de a testa online si gratis anumite joculete. Este un joc de tip puzzle cu o grafica aparte si cu obiecte deosebite. Ideea jocului este de a gasi diverse obiecte ascunse sau mai putin vizibile printre alte sute de obiecte prezente intr-o anumita locatie.

Jocul iti va cere la fiecare locatie sa gasesti cateva obiecte. O data gasite, aceste obiecte dispar de pe lista ta si treci la urmatoarea locatie. Intre locatii ti se va da de obicei un alt puzzle de descifrat. Jocul in sine este o aventura care te provoaca sa-ti folosesti toata atentia. Obiectele sunt de multe ori ascunse sau chiar in fata ta, insa fiind atat de multe privirea iti va fugi peste tot pe pagina. In momentul in care gasesti un obiect primesti bonus iar la terminarea unei locatii vei primii multe puncte. Cu cat termini mai repede o locatie cu atat castigi mai multe puncte.

Unele obiecte cerute sunt defapt cuvinte scrise sau lucruri care au alt inteles, mai ales ca jocul este in engleza, asa ca fii foarte atent la fiecare semn, obiect, animal si orice alt lucru care iti apare in pagina. Daca termini toate locatiile si gasesti tot ce ti se cere vei debloca un alt nivel in care iti poti alege singur locatia urmatoare.

Acum, facand o comparatie cu Zuma Deluxe, jocul acesta mi se pare mult mai interesant. Zuma este interactiv si te tine in priza mai ales ca esti contra conometru. Amazing Adventures iti ofera ceva timp de gandire, ai si posibilitatea unui hint care te ajuta sa gasesti un anumit obiect, insa locatiile si obiectele sunt diferite de fiecare data.

About Diana Sandu