Don't Miss

Am grija de mine – Partea a doua

By on mai 22, 2019
Am grija de mine - Partea a doua

2. Mediteaza
Meditatia nu trebuie sa constea in asezarea pe podea cu spatele drept si cu genunchii in timp ce va concentrati asupra respiratiei. Atat de puternica a fost pentru mine, meditatia poate fi la fel de simpla ca gasirea bucuriei in spatiul linistit,  de a gasi spatiul din timpul zilei in care sa va simtiti plictisit. Meditatia inseamna a gasi singuratate.

Aceste practici permit incetinirea ocuparii vietii noastre de zi cu zi – a deveni mai prezenta cu acest moment si a deveni unul cu noi insine. Este o gasire a integritatii si a conexiunii cu noi insine.

3. Scrieti
Scrierea a fost o rugaciune adresata. Este cea mai pura forma de eliberare. Este groapa de oras si caritate pentru gandurile care iti aglomereaza spatiul mental. Scrierea din toata inima intr-un jurnal detine cheia descoperirilor personale pe care nici nu vi le-ati fi putut imagina.

Permiterea ca totul sa treaca de la capul meu egoist la cap si pe hartie a devenit fundamentul propriei mele dezvoltari. Cand nu scriu, observ. Sentimentul de ocupatie si de anxietate incep sa se strecoare din nou.

Declutand spatiul dvs. mental descoperiti adevarul care sta in voi, de cele mai multe ori ingropat sub inutil. Pe masura ce va apare adevarul si incepeti sa traiesti viata prin el, un sentiment de luminozitate preia. Semnificatie si scop.

Lumea noastra interioara este deseori obiectul neglijentei, chiar daca este chiar lucrul care ne hraneste lumea exterioara. Asa cum ati putea sa va descotorositi de posesiunile fizice, intrerupeti si acordati atentie dialogului dvs. intern. Poate, poate ca urmatoarea sarcina este sa va declansati dezordinea,

About Diana Sandu