Don't Miss

Aloe Vera este acum mai accesibila ca pret

By on decembrie 18, 2016
Aloe Vera

Stiati ca planta Aloe Vera face parte din familia cepei si a usturoiului? Exista in jur de 300 de variatii ale speciei, iar cea folosita in medicina naturista este Aloe Barbandensis Miller. Aceasta are in continutul sau elemente ca aminoacizi, minerale, enzime si vitamine esentiale pentru sanatatea organismului, acestea facand din aceasta planta un remediu medicinal si cosmetic.

De ce Aloe Vera?

De-a lungul timpului, nenumarate studii au demonstrat efectele pozitive pe care aceasta planta minune le are asupra organsimului uman: normalizeaza metabolismul, ofera protectie impotriva razelor uv, are efecte calmante si dezinfectante, lupta alaturi de sistemul imunitar si are un rol important in regenerarea celulelor.

Cum Folosim Aloe Vera?

Aloe Vera poate fi utilizata atat pentru uz extern, cat si pentru uz intern. Pentru uzul intern, se foloseste gelul obtinut din planta, acesta putand fi aplicat pe rani, fiind un cicatrizant eficient. In cazul uzului intern, aloe vera detoxifica organismul si stimuleaza functiile organelor. De asemenea, imbunatateste starea mentala.

Planta aloe vera poate fi crescuta in ghiveci chiar la dvs. In apartament, nefiind o planta pretentioasa, singura conditie este de a-i oferi suficienta lumina, preferabil de asezat langa o fereastra cu orientare spre sud. Planta nu are nevoie de ingrasaminte.

Avantajele cresterii plantei acasa

– Din aceasta planta se poate folosi totul; coaja are efect laxativ, iar gelul colectat prin stoarcerea frunzelor ofera toate beneficiile enumerate mai sus
– Aloe vera este considerata o intreaga „farmacie la ghiveci”
– Aveti garantia ca produsul consumat este 100 natural

Dezavantajele cresterii plantei acasa

– Timpul este principalul si singurul impediment, deoarece planta trebuie sa ajunga la varsta de 2 ani pentru a avea suficiente frunze pe care sa le stoarceti in vederea obtinerii miraculosului gel

Ca o alternativa a cresterii plantei acasa in vederea exploatarii ei, Forever Living Products vine in ajutorul nostru prin gama variata de produse pe baza de aloe vera, produse naturale ce pastreaza toata calitatile acestei plante minune.

About Diana Sandu