Don't Miss

Alimentele fermentate sunt foarte sanatoase pentru tine

By on ianuarie 18, 2015
alimente-fermentate

Nu va dati seama cat de multe feluri din mancarea ta preferata sau diversa sunt, de fapt fermentate, varza murata, de exemplu, este varza fermentata si este unul dintre felurile de mancare cele mai utilizate pe scara larga in intreaga lume. Iaurtul si branza, precum si laptele batut sunt, de asemenea, produse alimentare fermentate.

Procesul de fermentare, inseamna introducerea sau sa se permita sa se dezvolte a ceea ce se numesc bacterii lactice. Acest lucru poate suna ca un lucru rau, si in multe situatii, bacteriile nu sunt bune pentru tine. Cu toate acestea, sunt de asemenea, foarte necesare in organism, in scopul de a dezintegra alimentele, si pentru a ajuta la digestia si absorbtia produsele alimentare in sistem. Fara un echilibru sanatos de bacterii in sistemul dumneavoastra, ati putea experimenta constipatia, balonarea, si o starea generala de om bolnav, pur si simplu pentru ca, nu puteti sa obtineti nutritia de care aveti nevoie.

Dietele de azi, de multe ori nu includ o echilibrare a alimentelor, care va pastra o persoana sanatoasa, si sa pastreze astfel ca sistemul lor digestiv sa functioneze corect. Cand oamenii incearca sa piarda in greutate, au de multe ori o taiere din alimentele cu grasimi, iar acest lucru poate insemna acele iaurturi sanatoase si branzeturi. Introducerea de alimente fermentate inapoi in dieta, chiar si in cantitati mici, ele introduc bacterii sanatoase in corp, care ajung in sistemul digestiv al dumneavoastra, pentru a dezintegra hrana in mod corespunzator, si de a absorbi in mod corect, alimentele.

Daca nu iti place varza acra, incearca iaurturile cu putine calorii. Doar si o mica cantitate in fiecare zi, poate insemna o sanatate mai buna in ansamblu. “Kimchi” condiment asiatic, este un amestec de varza fermentata impreuna cu alte legume, precum si condimente. Cautati aceste lucruri in magazinele alimentare, si doar sa adaugati o cantitate mica la felurile de mancare preferata, pentru aroma si pentru a ajuta corpul la digestie. Aceasta simpla schimbare in dieta ta poate avea beneficii incredibile pentru tine, pentru ca o sa fii mai sanatos si o sa ai o digestie mai buna.

About Diana Sandu