Don't Miss

Alaska Airlines inaugureaza curse noi catre Bellingham Wash

By on mai 11, 2016
alaska

Compania aeriana Alaska Airlines a anuntat ca va inaugura zboruri noi pe ruta Maui- Bellingham Wash, incepand cu data de 8 noiembrie 2016. Conducerea operatorului american a declarat ca odata cu inaugurarea noii rute, rezidentii din Vancouver vor avea mai multe optiuni de a calatori catre Seattle in Statele Unite ale Americii. Zborurile aeriene vor rula cu o frecventa de patru ori pe saptamana, iar preturile biletelor de avion vor porni de la 179 de dolari, one-way. Biletele de avion ieftine pot fi achizitionate pana la data de 3 iulie, pentru cursele ce se vor desfasura in perioada 8 noiembrie – 24 decembrie 2016.

Reprezentantii Alaska Airlines au anuntat ca biletele pot fi achizitionate direct de pe website-ul companiei sau sunand la centrele call-center ale operatorului american. Joe Sprague, vice-presedintele departamentului de marketing al Alaska Airlines, a declarat ca zborurile pe ruta Maui – Bellingham Wash vor usura accesul turistilor catre Hawaii. Sprague a precizat ca in prezent, tarifele operate de Alaska Airlines sunt cele mai mici de pe teritoriul Canadei. In plus, ofertele promotionale nu vor afecta calitatea serviciilor aeriene, deoarece pasagerii vor primi cea mai mare valoare pentru banii pe care ii platesc. In anul 2016, Alaska Airlines a castigat pentru a 5 a oara consecutiv pemiul J.D. Power Award.

Decizia companiei americane de a inaugura curse catre Bellingham Wash, survine in urma cresterii populatiei din regiune. In plus, taxele guvernamentale si aeroportuale mai mici, le-au permis sa inaugureze zboruri noi.

Alaska Airlines este o companie aeriana cu baza centrala in SeaTac, Washington. Infiintata in anul 1932, compania detine o flota formata din 118 aeronave si ruleaza curse aeriene catre 91 de destinatii internationale. In prezent, Alaska Airlines opereaza curse de pe Aeroportul International Tacoma.

About Diana Sandu