Don't Miss

Airsoft pentru iubitorii de aventura si adrenalina

By on octombrie 4, 2017
Pistoale de la Airsoft6

Cu siguranta fiecare dintre noi s-a intrebat macar o data cum ar fi fost sa traiasca in timp de razboi, sa mearga in armata sau sa participe la o lupta reala, nu doar la cele din jocurile de strategie.
Airsoft este locul unde se simuleaza adevarate lupte sau misiuni militare cu ajutorul unor replici ale armelor reale, intr-un mediu special amenajat, unde nimeni nu este ranit.

Originar din Japonia, fenomenul Airsoft este foarte cunoscut in randul iubitorilor de sport extrem care sunt in cautarea unui plus de adrenalina. Actiunea din cele mai cunoscute jocuri de actiune se muta in realitate si ofera doritorilor ocazia sa traiasca experienta unei lupte. In trecut, jucatorii aveau voie sa se joace oriunde, dar odata cu trecerea timpului au evoluat si armele airsoft. In prezent, jocurile sunt organizate in locuri special amenajate unde airsoftistii isi pot arata priceperea. Placerea de a juca si dezvoltarea abilitatilor sunt antrenate de competitia cu ceilalti jucatori.

La fel ca in cazul armelor reale, jucatorii primesc instruire pentru a-si lua toate masurile de siguranta. Niciun jucator nu incepe lupta pana nu este echipat corespunzator. Airsoft presupune spirit de echipa, comunicare si reponsabilitate. Aceasta este modalitatea perfecta de a petrece timpul liber a celor care isi doresc sa isi dezvolte imaginatia si sa-si canalizeze energia intr-un mod creativ si plin de adrenalina, suspans si traire intensa.

Cu alte cuvinte, Airsoft te ajuta sa traiesti un joc real, care are intotdeauna un final fericit. Echipamentele airsoft se impart in trei categorii: echipamente vestimentare, echipamente de protectie si echipamente tactice, dintre care le remarcam pe cele mai populare: pistoale airsoft si bilele corespunzatoare . Toate acestea iti garanteaza siguranta si totodata iti creeaza cadrul potrivit pentru a trai o experienta unica, intr-un mediu sigur. Airsoftul este un sport nobil, al oamenilor responsabili. Astfel, acest joc se bazeaza pe respectul intre jucatori, iar desfasurarea jocului in conditii sigure depinde foarte mult de comportamentul jucatorilor si de abilitatea de a primi cu demnitate fiecare lovitura si a se declara „morti”, pentru ca impactul sa nu lase urme vizibile.

Utilizand diferite tactici, jucatorii se implica in adevarate misiuni. Acestea pot fi simulari militare complexe, ba chiar reconstituiri istorice. Scenariile variaza in functie de imaginatia, creativitatea, dar si experienta jucatorilor. Airsoft se bucura de o foarte mare popularitate in America si Europa, unde se organizeaza evenimente la care se aduna mii de oameni. Spectaculosul este la el acasa in Airsoft.

Airsoft6 raspunde dorintelor persoanelor interesate sa traiasca aceasta experienta. Echipamentele oferite sunt de inalta calitate, fiind replici fidele ale celor folosite de soldatii adevarati. Pe site-ul magazinului puteti gasi bile airsoft, pistoale airsoft si alte arme la preturi accesibile. Echipamentele functioneaza asemenea celor pe care le intalnim in realitate, insa nu exista niciun risc de accidentare, intrucat incarcatura este reprezentata de bile solide din plastic de diferite dimensiuni. Cele mai des intalnite bile de airsoft au diametrul de 6 mm si cantaresc intre 0,12 g si 0,43 g. Asemenea unui magazin Counter Strike, Airsoft6 pune la dispozitie pasionatilor de airsoft o gama variata de echipamente si o serie de arme, de la cele mai simple, pana la cele mai sofisticate.

About Diana Sandu