Don't Miss

Airsoft Megastore, magazinul preferat al jucatorilor de airsoft

By on octombrie 20, 2017

Airsoftul este un sport indragit de toate persoanele care isi doresc sa traiasca aventura din jocurile de strategie in propria realitate si sa experimenteze senzatii nemaintalnite de adrenalina si suspans. Acest sport originar din Japonia simuleaza un razboi real si misiuni militare in spatii amenajate special. Armele pe care jucatorii le folosesc sunt replici ale armelor reale folosite de fortele armate.
Incarcatura pe care acestia o utilizeaza este reprezentata de bile solide de dimensiuni reduse, cu diametrul de 6mm si o greutate cuprinsa intre 0,12 g si 0,43 g, astfel ca nu exista absolut niciun risc de accidentare in timpul jocului.

Airsoftul a aparut ca un raspuns la interzicerea armelor reale in Asia de Est a anilor ’50 si s-a dezvoltat foarte mult de-a lungul timpului, devenind un fenomen foarte cunoscut atat in Europa cat si in America. Jocul de airsoft se bucura de un numar impresionant de reprezentanti care il practica ori de cate ori isi doresc sa traiasca experiente inedite si sa iasa din cotidianul monoton.

Pentru cei mai multi jucatori Airsoftul este o ocazie de a-si pune in practica imaginatia si creativitatea, dar si spiritul de echipa. Scenariile de airsoft sunt foarte diversificate si captivante, fiind reconstituiri ale marilor batali din istorie. Acestea variaza in functie de mai multi factori precum, numarul de jucatori, posibilitatile financiare ale acestora care se reflecta in echipamentele de care dispun, dar mai ales de puterea imaginatiei. Totul depinde de cat de creativi si inspirati sunt jucatorii in momentul jocului.

Airsoftul este un sport joc care se desfasoara in conditii de maxima siguranta si se bazeaza foarte mult pe fair-play si respect. Jucatorii trebuie sa joace responsabil si sa-si recunoasca infrangerea cu demnitate pentru a evita orice incident neplacut. Un rol important in desfasurarea luptelor in conditii de maxima siguranta il are echiparea jucatorilor corespunzator. Echipamentele de airsoft sunt variate ca modele si marimi si sunt absolut necesare in lupta. Niciun jucator nu are voie sa se razboiasca inainte de a fi echipat corespunzator si de a lua la cunostinta toate regulile si masurile de prevenire a accidentelor. Echipamentele, fie ele de protectie, vestimentare sau tactice asigura protectia jucatorilor si scad riscul de accidentare.

Airsoftul nu este un joc obisnuit care se poate desfasura oriunde. Pentru acesta sunt amenajate locuri speciale, astfel incat nimeni dintre cei care joaca sau cei care se afla pe margine sa nu fie ranit. Jocul are loc de cele mai multe ori pe terenuri izolate care nu presupun niciun pericol de accidentare.

In Romania jocul de Airsoft este celebru printre iubitorii de aventura. Astfel, numeroase magazine au fost create pentru toti cei care isi doresc sa fie lideri pe campul de lupta. Acest lucru nu este posibil fara un echipament de calitate sau fara armele potrivite, asa ca Airsoft Megastore din Constanta iti pune la dispozitie o gama variata de produse din care iti poti alege ceea ce ti se potriveste.

Cu ajutorul accesoriilor potrivite poti sa te bucuri de aventura vietii tale intr-un mod inedit ori de cate ori iti doresti. Airsoft Constanta este locul preferat al jucatorilor de airsoft care stiu ca o investitie in produse de cea mai buna calitate iti pot garanta statutul de invingator. Fie ca vorbim de pistoale, lansatoare, lunete, acumulatori, articole vestimentare, veste, casti si orice alte echipamente, pe toate le gasesti la preturi incredibile in magazinul din Constanta.

About Diana Sandu