Don't Miss

Ai cel putin trei motive sa iti deschizi un magazin online!

By on mai 16, 2016
Online shopping

Magazinele online nu mai sunt de mult timp o noutate,  ele au devenit tot mai cunoscute in randul utilizatorilor. In ultimul timp tot mai multi oameni isi fac cumparaturile accesand acest tip de magazine. Iata trei motive solide pentru a-ti extinde rafturile si pe internet.

1 TIMPUL:

Timpul a devenit tot mai pretios pentru fiecare dintre noi, gandeste-te ca si clientii magazinului tau au aceiasi problema: lipsa timpului.  Oamenii care doresc sa achizitioneze preoduse comercializate in “buticul” tau pot acum sa cerceteze marfa cu mai multa atentie. Fie ca vinzi manusi, pantaloni, pantofi, bijuterii, ciocolata vinuri sau cafea clientii tau au posibilitatea sa se uite mai atent la detaliile si pretul fiecarui produs. Sa analizeze ofertele cu mai multa atentie si apoi sa cumpere obiectul dorit.

2. CLIENTI MAI NUMEROSI:

Un magazin online poate fi accesat din orice colt al lumii, iar serviciile curierilor functioneaza paste tot. Astfel magazinul tau va fi vizitat de oameni din intreaga tara,  si de ce nu din intreaga lume. Acum  tehnologia avansata iti poti afisa  produsele in toata lumea iar serviciile de livrare rapida face ca marfa comercializata de tine sa ajunga la timp in orice colt de pe planeta. Deci magazinul tau nu va mai fi cunoscut doar pe plan local, ci va deveni faimos in intreaga tara.  Fie ca comercializesi produse sau servicii daca te extinzi si in lumea virtuala vei avea de castigat!

3. CHELTUIELI REDUSE:
Nu trebuiesc neglijate costurile unui magazin deschis intr-un mall sau intr-o zona cu trafic intens. Se  stie ca chiriile in zonele cu vad bun sunt extrem de mari, chiar si in aceasta perioada de criza, asa ca a-ti extinde rafturile pe internet nu face decat sa iti scada din costuri. Numarul de angajati pe care il presupune un magazin virtual este mult mai mic decat numarul de angajati pe care il ai intr-un magazin real. Chiar si costurile de intretinere si depozitae sunt mult mai mici! Un alt avantaj al magazinului virtual este ca va fi deschis NON STOP! Deci vei avea clienti multumiti care pot face cumparaturi la orice ora.

About Diana Sandu