Don't Miss

Adevarul

By on august 14, 2019
Adevarul

Cu toate acestea, anxietatea si depresia sunt in mod eficient dificultati emotionale. Ele sunt un rezultat direct al felului in care ne traim vietile. De cele mai multe ori, ele sunt cauzate de stres mental, fizic sau emotional in vietile noastre.

Ele sunt un semn ca este timpul pentru a face schimbari! Schimbarile pe care noi, indivizii, le putem face cu sprijinul celorlalti. Suntem responsabili pentru tot ceea ce se intampla in propria noastra viata.

Nu exista niciun motiv inexplicabil pentru anxietate si depresie. Nu exista o solutie rapida si cu siguranta nu o pastila magica pe care o puteti lua pentru a o vindeca. Trebuie sa descoperiti deciziile si modelele care v-au dus in acest loc.

Situatia mea cu anxietate si depresie a fost un moment deosebit de dificil. Simptomele pe care le-am experimentat au venit rapid si furios. A fost complet debilitanta si m-am lasat la fundul prapastiei.

Sunt recunoscatoare ca nu am acceptat status quo-ul. N-am avut pe cineva care sa-mi spuna LIFE in acel moment. Nu mi-am dat seama, dar refuzul meu de a-mi da puterea mi-a permis sa vorbesc despre viata in mine.

Cred ca este mai mult decat posibil sa fii liber de anxietate si depresie. Cred ca este posibil sa depasiti temerile care va guverneaza viata. Cand iti iei controlul asupra propriei vieti, in ciuda dificultatilor tale, se intampla ceva minunat.

Am crescut cu incredere si credinta de sine. Acesta a fost cel mai mare dar pe care mi l-am dat. Am inceput sa cresc si nu numai ca am scapat de anxietate si cicluri de depresie, incepeam sa-mi traiesc viata. Acum traiesc o viata plina, in care ma simt fericita si implinita.

About Diana Sandu