Don't Miss

Accesorii de baza pentru publicul feminin

By on mai 11, 2015
gablonturi

Fiecare femeie detine o colectie impresionanta de accesorii, rolul acestei selectii fiind unul foarte important in infrumusetarea outfit-urilor abordate in fiecare zi. Indiferent daca ne raportam la mediul personal sau profesional, accesorizarea este modalitatea propice prin care reusim de fiecare data sa aducem acel strop de originalitate tinutei noastre, care altfel ar fi lipsita de stralucire si creativitate.

In continuare vom vorbi despre accesoriile indispensabile in garderoba oricarei femei moderne, independente, care constientizeaza faptul ca aspectul fizic detine o importanta monumentala in societatea de astazi. Bineinteles, aici ne raportam la momentele in care trebuie sa folosim acest aspect ca pe un avantaj major, mai ales in mediul profesional. Tinutele office implica valorificarea unor bijuterii mult mai delicate si subtile, dar si a unor materiale pretioase statement, precum aurul si argintul. In momentul in care look-ul exterior este intr-o oarecare masura impunator, acesta se armonizeaza perfect cu o tunsoare moderna si un machiaj impecabil.

Dintre accesoriile de baza se evidentiaza colierele supradimensionate, confectionate din materiale diversificate, precum structurile metalice sau texturile crosetate. Acestea trebuie sa fie selectionate in conformitate cu silueta individuala, avand in vedere faptul ca o femeie migniona nu va putea sa opteze pentru un colier la baza gatului care acopera o suprafata destul de intinsa a pielii, ci este recomandat sa mizeze pe un accesoriu mult mai delicat. O statura mai proeminenta, caracterizata de forme voluptoase si o inaltime superioara, inglobeaza o structura corporala care poate beneficia de o accesorizare mult mai extravaganta. Nuantele vitale, vibrante si puternice de galben, verde, albastru regal, rosu corai sau tonurile neon sunt perfecte pentru micile detalii ornamentale prezente in designul colierelor statement.

Alaturi de aceste gablonturi supradimensionate trebuie sa avem in vedere achizitionarea unor bratari deosebite, pe care sa le putem purta in fiecare zi, indiferent de codul vestimentar adoptat. Fara indoiala, ocaziile speciale reprezinta prilejul perfect pentru mixarea unui model realizat dintr-un material pretios, precum aurul sau argintul. In cadrul evenimentelor festive avem nevoie de accesorii flexibile, care sa ne propulseze outfit-ul anost intr-o combinatie stilistica uimitoare. Dimensiunea bratarilor poate oscila in functie de modelul pentru care optam, mai ales ca exista seturi complete de bratari care aduc in prim plan exact aceasta variatie dimensionala, artificiu intens apreciat de reprezentantele publicului feminin.

In momentul in care ne raportam la cercei trebuie sa avem in vedere atat modelele subtile, precum perlutele sau ornamentele minuscule realizate din argint sau aur alb, insa si variantele cu dimensiuni mult mai amplificate, care  se prelungesc in lungul gatului, oferind o impresie vizuala dominata de eleganta si rafinament. Un ultim aspect pe care trebuie sa il luati in considerare este reprezentat de faptul ca nu puteti miza concomitent pe un ansamblu ce cuprinde toate aceste accesorii, ci trebuie sa le combinati eficient, astfel incat rezultatul final sa exprime bun gust si echilibru estetic, dar mai presus de toate sa va reprezinte stilul vestimentar.

About Diana Sandu