Don't Miss

7 sfaturi pentru renovarea casei tale – I

By on aprilie 7, 2020
7 sfaturi pentru renovarea casei tale - I

Remodelarea casei tale poate fi unul dintre cele mai interesante proiecte de intreprins. Indiferent daca va ganditi la o actualizare a baii, la revizuirea bucatariei sau la o adaugare noua a camerei, planificarea si setarea asteptarilor realiste sunt esentiale pentru a va asigura ca proiectul dvs. merge cat mai bine posibil.

Luati in considerare aceste sfaturi inainte de a incepe.

1. Determinati-va obiectivele si nevoile. Intelegeti de ce intreprindeti proiectul, indiferent daca este pentru o valoare revanzatoare sau va puteti bucura mai mult de casa dvs. Daca doriti sa cresteti valoarea revanzarii, luati in considerare cartierul si potentialele upgrade-uri care pot avea cel mai mare impact atunci cand mergeti pe piata. Daca remodelarea poate face un spatiu mai confortabil, creati o lista de „must-haves” si „nice-to-haves”, atunci evaluati ce este posibil. Sa fii realist in ceea ce priveste nevoile si dorintele te poate ajuta sa creezi un buget.

2. Inspirati-va. Indiferent daca vizionati spectacole de imbunatatire a casei sau cautati pe internet, gasirea de fotografii cu stiluri si aspecte pe care le admirati poate fi benefic atunci cand va impartasiti viziunea cu un contractant de remodelare.

3. Intelegeti bugetul. Stabilirea unui buget si a ramane in el este esential pentru succesul proiectului. Asigurati-va ca construiti intr-un fond de urgenta pentru cheltuieli neprevazute. Cheltuielile proiectului ar trebui sa aiba in vedere costul produselor, forta de munca si managementul proiectelor. Exista, de asemenea, posibile costuri suplimentare, cum ar fi intretinerea pe termen lung, reparatiile, consumul de energie si bugetul de luat masa daca sunt supuse uneori unei renovari complete de bucatarie sau costuri hoteliere, cu proiecte pe scara larga. Pentru a evita surprize neplacute, obtineti o estimare scrisa si sfera de munca dupa ce ati selectat un contractant.

About Diana Sandu