Don't Miss

6 semne confrom carora casa pe care o cumparati ar putea fi o mare pacaleala – I

By on martie 6, 2020
6 semne confrom carora casa pe care o cumparati ar putea fi o mare pacaleala - I.jpg

Cand vine vorba de cumpararea unei case, exista intotdeauna elemente ale unei case de vanzare care s-ar putea sa nu fie doar perfecte pentru dvs., dar fixabile pe termen scurt sau pe termen lung. Exista, de asemenea, semne ca acea casa ar putea fi o groapa de bani masiva, cu elemente care sunt dincolo de reparatii rezonabile.

In randurile de mai jos o sa discutam de cele 6 semne care va indeamna sa nu cumparati acea locuinta

Fisuri
Orice fisuri de pe sol, pereti sau tavane pot indica o temelie serioasa sau o problema structurala care nu poate fi remediata. O regula generala este ca, daca puteti incadra un sfert in fisura, este o problema. Daca fisurile sunt prezente in casa dvs. potentiala de vis, investiti intr-un expert pentru a inspecta situatia inainte de a merge mai departe.

Crapaturile mari de-a lungul peretilor interiori sau exteriori ai unei case ar putea insemna solutii costisitoare in linie.

Pete de vopsea proaspata, covor sau podea
Este posibil ca „proaspat pictat” sa nu fie un lucru bun; ar putea acoperi o problema mai mare, cum ar fi mucegaiul sau o lucrare de reparare a ajutorului de banda. Asigurati-va ca investigati si examinati aceste „corectii” pentru a va asigura ca nu ascund o problema mai mare.

In multe cazuri, un perete proaspat vopsit sau pardoseala noua este doar o modalitate a vanzatorului de a pregati un cumparator de casa. Cu toate acestea, cumparatorii sunt sfatuiti sa acorde o atentie deosebita detaliilor mici pentru a se asigura ca noua vopsea sau podea nu acopera o problema mai mare.

About Diana Sandu