Don't Miss

5 probleme care pot aparea la schimbarea locuintei

By on ianuarie 1, 2016
schimbarea locuintei

Mutarea intr-o locuinta noua aduce, pe langa de emotiile aferente momentului si cateva probleme care trebuie neparat rezolvate, cum ar fi mutarea mobilei si a celorlalte obiecte din casa. Rezolvarea problemei devine foarte simpla daca se va apela la serviciile unei firme specializate in transportul de marfa sau mobila.

O mutare poate genera unele probleme, iar cele mai frecvent intalnite pot fi:

  • exista posibilitatea ca anumite obiecte sau piese de mobilier mai mici sau mai mari, sa nu mai fie gasite la despachetare, aceasta situatie atragand dupa sine ceva complicatii pentru montare in noua locuinta.
  • piesele de mobilier mari, daca nu sunt ambalate si desfacute cu grija, se pot deteriora (rupe), devenind astfel inutilizabile. De asemenea, ele pot crea probleme la reasamblare daca nu sunt puse impreuna.
  • piesele foarte mici care ajuta la prindere si reasamblare, cum ar fi suruburi speciale sau piese metalice special confectionate pentru acest scop, se pot pierde daca nu sunt impachetate cu grija.
  • este foarte important ca la impachetare, obiectele de acelasi tip (vesela, carti, cabluri conectare, aparate, etc), sa fie ambalate impreuna pentru a fi foarte usor de gasit la despachetare.
  • ultima, dar nu cea mai putin importanta problema, pot fi actele pe care fiecare persoana le detine si care au importanta destul de mare, de aceea este recomandat ca acestea sa fie asezate cu mare grija si nu impreuna cu celelalte pachete, cutii sau piese de mobilier care trebuiesc transportate in noua locuinta.

Pentru evitarea acestor posibile probleme, se recomanda ca totul sa fie impachetat si notat pe ambalaj, ce contine acel pachet, cutie sau notat chiar pe piesa de mobila de la care parte a mobilierului provine. In acest fel, la remontarea mobilei in noua locuinta, vor fi foarte usor de identificat piesele de mobilier, in ce ordine vor trebui asamblate, ce contine fiecare pachet, cutie sau sac si astfel reamenajarea va fi foarte placuta, fara sa creeze probleme. Pentru mutarea propriu zisa, daca se va apela la o firma specializata intransportul de mobila, totul va deveni extrem de simplu, iar mutarea va crea doar emotii nu si probleme.

About Diana Sandu