Don't Miss

5 motive pentru a alege o firmă de curățenie potrivită

By on ianuarie 25, 2019
Global Cleaning Solutions Bucuresti

Indiferent dacă doriți să optați pentru un serviciu de curățenie care să vă ajute cu o singură sarcină, sau doriți o curățenie periodică la locul de muncă, există câteva lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a alege o firmă de curățenie.

Aducerea unei persoane care nu face parte dintr-o companie de servicii de curățenie formală implică o serie de riscuri, confirmă specialiștii din spatele firmei bucureștene Urgent Curat.

Dar este mai ieftin să angajezi un om!” este o afirmație făcută de majoritatea oamenilor și acest aspect este ușor amuzant. Dacă prețul este preocuparea dvs. principală și, dacă lucrurile merg bine, puteți opta pentru un singur om care să se ocupe de curățenie. Dar, când lucrurile nu merg bine, iar o singură persoană nu poate face față volumului de muncă, atunci veți apela la o companie care oferă servicii de curățenie, precum Urgent Curat. Veți avea mai multe beneficii.

Uitați cinci lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când căutați să angajați o companie care oferă servicii de curățenie.

1. Căutați recomandări

Începeți prin a vă întreba prietenii și familia ce referințe vă pot oferi. Orice companie din orice domeniu poate să se promoveze uimitor, credibil și experimentat, dar o trimitere de la un prieten sau o cunoștință poate aduce mult mai multă încredere.

2. Oferta de servicii

Compania solicită sau oferă un serviciu fix? Cât de detaliate sunt serviciile și cum sunt prezentate?  Întrebați dacă puteți să personalizați oferta, este important să știți de la început toate opțiunile pe care le aveți. Companiile oferă o varietate de opțiuni;  trebuie doar să găsiți ceea ce vă satisface nevoile și stilul tău de viață.

3. Satisfacție garantată

Asigurați-vă că întrebați despre ruperea, deteriorarea și garanția lucrurilor – o companie ar trebui să-și asume munca. Dacă nu sunteți fericit cu rezultatul, ce sunt pregătiți să facă pentru dvs., cum vor face mai bine?

Dacă nu sunteți mulțumit de curățenie, ce va oferi compania? O curățare gratuită? Nimic? Companiile au politici diferite despre acest lucru, puteți întreba în prealabil pentru a afla ce recurs aveți dacă nu sunteți mulțumit de serviciul pe care l-ați primit.

4. Curățarea consumabilelor

Ei folosesc propriile bunuri și unelte de curățare sau trebuie să achiziționați dvs. unele speciale? Puteți opta pentru a cumpăra dvs. produsele de curățenie și echipamentele sau puteți apela la o firmă serioasă care folosește doar aparate profesionale și de ultimă generație, precum Urgent Curat.

5. Termeni și condiții

Aflați care este politica de anulare sau de modificare a serviciului. Această politică ar trebui să fie în vigoare, astfel încât să nu vă treziți cu taxe surpriză. Multe companii percep o taxă de anulare, deoarece, în general, firmele de curățenie au un program foarte bine stabilit.

About Diana Sandu