Don't Miss

5 greseli frecvente de inscriere a anunturilor pe site-urile gratuite

By on septembrie 22, 2015
inscriere pe site de anunturi

Un site de anunturi gratuite este foarte usor de folosit, important este sa iti dai seama care sunt elementele care care te ajuta sa obtii ceea doresti din postarea unui anunt. Ai aici explicate cele mai frecvente pe care le fac utilizatorii acestor site-uri cand posteaza anunturi.

1. Scrii anunturi prea lungi si vagi

Informatiile pe care le incluzi intr-un anunt sunt foarte importante, tocmai de aceea trebuie sa le acorzi suficient de multa atentie. Un anunt gratuit trebuie sa contina informatii relevante pentru cumparator, cat mai specifice. Acestea il vor ajuta pe cel care vede anuntul sa determine intr-un timp cat mai scurt daca este ceva care il intereseaza si ii este util, ceea ce il face sa castige suficient de mult timp. De cele mai multe anunturile prea vagi, unde nu sunt asigurate informatii concrete, nu sunt luate in seama deoarece sunt considerate a fi nereale.

2. Nu acorzi atentie titlului

Un alt aspect destul de important se refera si la titlu. Acesta trebuie sa contina la nivel de continut ceea ce contine si anuntul. Alaturi de specificarea anuntului, poti sa adaugi ca informatie si doua trei caracteristici a ceea ce vrei sa vinzi, de exemplu: Apartament de vanzare in zona Berceni, 50 mp sau Vand pat lemn cires cu saltea s.a.m.d.

3. Nu postezi imagini

Imaginile sunt foarte importante intr-un anunt. Acestea clarifica informatia din anunt si certifica cumva existenta acestuia. Oamenii au mult mai multa incredere in anunturile cu imagini, iar statistic vorbind, anunturile cu imagini obtin mult mai multe vizualizari decat cele fara imagini.

4. Nu verifici datele de contact lasate

Informatiile de contact sunt foarte importante deoarece prin intermediul acestora ajung oamenii la tine. Este destul de important ca odata ce ai scris aceste informatii sa le si verifici. Cel mai bine este sa verifici intreg anuntul si sa modifici anumite elemente, in cazul in care consideri ca este nevoie de acest lucru.

5. Nu incluzi cuvinte cheie in anunt

Atat in titlu cat si in interiorul anuntul trebuie sa se gaseasca anumite cuvinte cheie. In felul acesta ajuti cumparatorii sa te gaseasca mai usor si sa vada daca anuntul tau este unul care ii intereseaza.

Din nou este important sa fii cat mai specific. Daca ai de vanzare un telefon, asigura-te ca ai trecut acolo intreaga denumire a telefonului. Din experienta voastra cu site-urile de anunturi gratuite, ce alte greseli mai observati in anunturile pe care le-ati gasit in interiorul anunturilor. Voi ce modificari ati facut intr-un anunt postat?

About Diana Sandu