Don't Miss

4 sfaturi in alegerea costumului de mire

By on noiembrie 13, 2015
costume de ginere

Achizitia unui costum de ginere nu este o achizitie usoara. Ai putea spune ca pentru un barbat, costumul de mire este cea mai dificila tinuta vestimentara pe care o va purta vreodata. La orice alta nunta, poate sa mearga intr-un costum simplu si eficient. La orice alt eveniment, poate sa opteze pentru o tinuta cat mai apropiata de casual, insa la propria nunta, totul este special. Costumul de mire trebuie sa spuna contureze faptul ca tu esti persoana careia trebuie sa i se acorde atentie.

Exista mii de costume de mire pe piata, insa daca vrei sa obtii totul de la imbracamintea pe care o porti la nunta, este esential sa urmezi urmatoarele sfaturi:

– Stabileste un buget mai mare decat de obicei, atunci cand cumperi un costum. Fara doar si poate, trebuie sa cheltuiesti daca vrei costumul perfect. Gandeste-te la faptul ca te vei casatori o singura data si ca fiecare detaliu trebuie sa straluceasca atunci cand iti unesti destinul cu cel al iubitei tale.

– Apeleaza la sfaturile unui consultant vestimentar. Pare a fi o decizie luata din snobism, insa te asiguram ca nu este . Un astfel de consultant se va asigura de faptul ca alegi un costum care iti vine ca o manusa. Daca mergi direct in magazin, s-ar putea sa intampini probleme si sa le simti cel mai puternic in noaptea nuntii. Daca apelezi la un consultant, acesta se va asigura ca te vei simti confortabil si increzator la marele eveniment.

– Fa-ti costum la comanda. Poti sa iti iei un punct de reper, in ceea ce priveste modelul, insa intoteauna alege sa iti faci costumul de mire pe comanda. Este adevarat ca exista case de moda care percep taxe mari pentru un costum, de multe ori mult mai mari decat in cazul costumelor pe care le gasesti direct in magazin. Un costum la comanda insa, este un costum creat special pentru tine, asadar, isi merita toti banii.

– Evita sa faci greseli in ceea ce priveste dimensiunea costumului. Atunci cand vorbim despre dimensiune, costumul trebuie sa respecte cateva reguli, cat se poate de importante. Spre exemplu, este strict necesar ca manecile sacoului sa fie mai mici cu 1 centimetru decat manecile camasii. De asemenea, pantalonul trebuie sa aiba o dimensiune perfecta: sa cada la 1 centimetru epste toc.

– Citeste cat mai mult despre costumele de mire. S-ar putea sa gasesti informatii extrem de importante, care iti vor oferi ocazia sa gasesti costumul perfect.

 

About Diana Sandu