Don't Miss

4 aspecte care va pot ajuta in alegerea celei mai bune jucarii de plus

By on noiembrie 29, 2015
jucarie de plus

Atunci cand va ganditi sa alegeti o jucarie de plus pentru copii trebuie sa tineti cont de anumite aspecte importante inainte de a o achizitiona. Adultii pot fi pusi in situatii dificile cand vine vorba de jucaria de plus potrivita varstei copilului mai ales ca astazi jucariile sunt dintre cele mai diverse – de la materialele folosite pana la ” functionalitatea” acestora – toate au suferit nodificari de-a lungul timpului. Jucariile de astazi difera mult de jucariile de altatada cu care noi, adultii de acum, am copilarit.

1) In primul rand, cel mai important aspect este legat de siguranta pe care o ofera o jucarie de plus copilului in timp ce o foloseste. Pentru copiii cu varste sub 3 ani trebuie sa evitati jucariile cu muchii ascutite, sau jucarii care au in structura lor multe piese mici care se pot demonta sau desprinde usor in timpul jocului. La toate jucariile de plus trebuie verificat daca piesele, de exemplu: nasul, urechile, gura, etc. sunt foarte bine cusute.

2) In al doilea rand, tinem cont de sexul copilului. O fetita va fi incantata de jucariile din plus viu colorate, culori calde, roz, rosu, violet, etc. Un baietel cu siguranta nu va fi incantat de un dinozaur roz, de exemplu. Cel mai probabil, ce il va incanta va fi un tigru de plus, un rechin sau un animal mare, “puternic”.

3) In al treilea rand, primeaza calitatea produsului. Nu trebuie sa ne lansam in a cumpara copiilor multe jucarii ieftine. Totodata “mai scump” nu inseamna obligatoriu si “mai bun”. O jucarie de proasta calitate pune in pericol siguranta copilului. In zilele noastre exista pe piata multe branduri care comercializeaza jucarii de foarte buna calitate, la preturi rezonabile, branduri recunoscute in intreaga lume ce produc jucarii testate si acreditate. Acestea trebuie sa reziste la entuziasmul copiilor de a le descoperi sub diverse forme, de cele mai multe ori cei mici au obiceiul de a le descoperi intr-un mod ” brutal” prin tot felul de zmotociri, aruncari, etc. Un copil va fi foarte dezamagit daca jucaria de care s-a atasat asa de mult se va deteriora prea curand.

4) In al 4-lea rand, punem accent pe Scopul jucariilor de plus. Exista jucarii de plus care servesc doar pentru a decora camera copilului, prin culorile lor luminoase si aspectul dragalas pe care il inspira. Altfel, sunt inutile. Exista insa si jucarii de plus care au scopuri educative sau jucarii care vor deveni curand cei mai buni prienteni ai copilului. Jucarii din plus care scot diverse sunete: ; diverse mascote cu personajul preferat din filmul sau desenul animat iubit: Winnie The Pooh, Tigrila, Magarusul Aiurel ;  jucarii din plus interactive, care reactioneaza la gesturile copilului, care pot fi “hranite”, etc : WowWee Alive ; Pisicuta de plus

Asadar, o jucarie din plus trebuie sa ofere copilului: siguranta jocului; placere – prin aspectul acestora; calitate – prin structura si durabilitate; si nu in ultimul rand: un plus de cunostinte prin functiile cu care e prevazuta, placerea de a descoperi si de a explora, si de multe ori- un prieten de nadejde cu care cei mici impart adesea patutul pentru a-i insoti in visele dulci de peste noapte!

Daca doriti sa cumparati o jucarie de plus nu ezitati sa vizitati pagina noastra: Jucarii de plus unde veti gasi plusuri ce apartin diverselor branduri renumite pentru calitatea jucariilor fabricate.

About Diana Sandu