Don't Miss

Beneficii ale kinetoterapiei- I

By on decembrie 13, 2020

Cand o persoana sufera de dureri la nivelul spatelui sau gatului, programarea unei intalniri chiropractice este de obicei cea mai importanta. Dar exista multe alte beneficii care nu sunt la fel de cunoscute.

Obiectivul principal al unei ajustari chiropractice este imbunatatirea intervalului de miscare intr-o anumita regiune a corpului prin ruperea aderentelor fibroase care provoaca inflamatii si restrictioneaza mobilitatea articulatiilor. Acest lucru permite o miscare mai buna, dureri reduse si functionare mai buna, permitand in acelasi timp muschilor din zonele inconjuratoare sa se relaxeze. Acest lucru poate aparea in articulatiile implicate in miscarea coloanei vertebrale sau in regiunile extraspinale, cum ar fi umerii, soldurile, incheieturile mainilor si gleznelor.

In plus fata de ameliorarea durerilor articulare si imbunatatirea calitatii vietii unui pacient, ajustarile chiropractice ajuta corpul intr-o varietate de alte moduri.

1. Ameliorarea durerii de cap:
Milioane de oameni sufera de dureri de cap in fiecare zi. Cercetarile au aratat ca ajustarea chiropractica este o modalitate sigura si eficienta de a ajuta la reducerea intensitatii si frecventei durerilor de cap la pacienti. O ajustare inhiba receptorii de durere din creier, reducand in acelasi timp tensiunea musculara si corectand tensiunea posturala a tesuturilor moi din regiunea cervicala.

About Diana Sandu